Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 czy ktos mimo iz kochał sie przed okresem gdzie teoretycznie wystepuja dni nieplodne zaszedł w ciaze? nurtuje mnie to pytanie z tego wzgelu iz wlasnie u mnie tak było.. znaczy sie kochalam sie do konca z partnerem dokladnie 3 dni przed okresem.. dostalam ten niby okres ktory trwał zaledwie 2 dni no moze 2 i pół dnia pierwsze kilka godzin było plamienie pozniej troche okres sie rozkrecił no ale niedługo po tym znowu mialam plamienia i na tym sie skonczyło jestem 6 dni przed kolejnym okresem.. troche martwi mnie bol piersi ktory wystapił u mnie juz 4 dni po tych plamieniach.. od wczoraj na papierze i bieliznie widnieja brazowe uplawy jest ich strasznie mało ale sa.. sluz mam biały.. kłuje mnie prawy jajnik, nie wiem co o tym myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kojot 0 Napisano Styczeń 20, 2009 do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 do ginekologa jestem umowiona dopiero za połtory tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agggattta Napisano Styczeń 20, 2009 Na pewno nie jesteś w ciąży ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdarzyc sie moze Napisano Styczeń 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajeti 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ja jade do konca ale niejestem w ciazy i na dodatek oddaje komorki do zaplodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 agata a skad ta pewnosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhjjvbgsrgdfhjmnkjg Napisano Styczeń 20, 2009 tak 2 dni przed okresem potem lekarz powiedzial...coz podwojna owulacja....moja podwojna owulacja ma 15 lat teraz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 jakto podwojna? moze zdazyc sie cos takiego? a jak to wyglada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 znaczy sie chodzi mi o temperature i sluz :) bo mi sie wydawalo ze przed okresem to ja ten sluz mialam taki mieszany nizby nie plodny ale miejscami sie ciagnol jak plodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 ja tez słyszałam ze owulacja moze wystąpic 2 razy podczas jednego cyklu , tak sie zdarza czasami , rzadko ale sie zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 moze masz jakies zaburzenia hormonalne , a piersi mogą tez bolec cie przed okresem , ja kiedys mialam słabiutki dwu-dniowy okres i w ciazy nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 przed okresem kochana piersi zawsze mnie bola :) zawsze po owulacji :) czyli rowne 12 dni przed okresem ( tak juz mam ) teraz bola mnie 4 dni po plamieniach czyli o jakis tydzien za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 więc sie nie martw , ja tak kiedys mialam podobnie , jajnik moze kłuć z róznych powodów , nawet mogłas je przeziebic , cycki cie bolą na okres i pewnie dostaniesz okres .. robiłas test?? ps. swietne zdjęcie , ślicznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 nie robilam testu, poczekam do terminu miesiaczki :) szczerze mowiac to cieszylabym sie gdybym była w ciazy :) ale tez jakos mnie to nie przekonuje :) choc to nie zmienia faktu ze cykl mam bardzo dziwny wiec nic nie wiadomo :0 a i dziekuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 ja tak mialam kilka razy ze mnie piersi zaczeły bolec pózniej niz powinny a to dlatego ze zdarza sie czasem ze owulacja mogła sie przesunąc albo cykl sie przesunie i moze nawet byc tak ze okres tez ci sie spozni taki jest organizm ludzki i nie zawsze musi chodzic w nim wszystko jak w zegarku ja kiedys brałąm silne antybiotyki forcid przez 2 tyg i okres dostałam na czas , a znowuż kilka miesiecy temu nie leczyłam sie antybiotykami , nie mialam wiekszych stresów , wszystko ok a okres spoznil mi sie 12 dni... to moze idz prywatnie do ginekologa szybciej , sie dowiesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 no tyle ze mnie bola duzo duzo za wczesnie niz powinny :) wiec teoretcznie gdyby wlasnie w ten dzien miala byc owulacja ( wtedy kiedy piersi zaczeły mnie bolec ) to wlasnie dzisiaj dostalabym okres :) jestem cierpliwa jakos dotrwam do 26 stycznia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 pozatym nigdy nie bralam tabletek antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 napewno dotrwasz , spokojnie , ja stawiam ze w ciaze nie zaszłas , wyluzuj sie troszke ... okres napewno bedzie ja własnie dzisiaj dostałąm okres i rycze z bólu , wziełam tabletke i troszke przestało ale nadal boli -masakra!!!! :O kobieta zawsze ma problemy z tą dupą ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 nie myslałas nad tym zeby brac tabletki , czy niechcesz , ja nie biore tabl ale facet sie zabezpiecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 hehe ja nie chce okresu :P zobaczymy co to bedzie :) a teraz ide spac bede tu zagladac :) Dobranoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 20, 2009 nie nie chce tabletek.. nie sa mi potrzebne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tishani Napisano Styczeń 20, 2009 dobranoc papa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 21, 2009 podnosze temat moze ktos inny sie wypowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 21, 2009 cześć lady love zaglądaj do nas na topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 21, 2009 ooo czesc :) czekaj juz wchodze :D myslalam ze topik juz nie istnieje bo jakos tak mało było o nim slychac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Z cała pewnością nie jesterś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 21, 2009 skad ta pewnosc? wiecie co teraz tak sobie pomyslalam ze moze te moje uplawy sa spowodowane zagniezdzeniem sie zarodka.. w sumie dni by sie zgadzały. jezeli zarodek zagniezdza sie 14-18 dni po zaplodnieniu i wtedy wlasnie moga wystapic brazowe uplawy czy cos w tym stylu to u mnie akurat by tak było.. dzis mija 20 dzien od stosunku a ja od 3 dni zauwazylam u siebie brazowy ciagnacy sluz i normalny biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelcincia Napisano Styczeń 21, 2009 ja powiem tak:) moja historia- kochałam sie z mężem w 30 dniu cyklu, pewna że nic nam nie grozi... ok 42 dnia cyklu dostałam brazowego plamienia, pewna, ze juz zaczyna sie okres tyle że trwało to tylko pół dnia....i wtedy zaczęłam podejrzewać ciąże...zrobiłam test- wyszedł negatywny i dopiero po 25 dniach od stosunku wyszedł pozytywny.... wszystko było cudownie do 3 miesiaca ciąży...kiedy to poroniłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelcincia Napisano Styczeń 21, 2009 lady love-- zrób test!!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach