Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaa

zdradzam chłopaka z kolega z pracy

Polecane posty

Gość głupiaaaa

jestem z chłopakiem od ponad 3 lat, jakiś tydzień temu Go zdradziłam z kolegą z pracy. Nie jestem pewna swoich uczuć do chłopaka, ale boję się, że dla kolegi jestem tylko zabawką. On tez jest w stałym związku. Wydaje mi się, że coś do niego czuje. Nie wiem co robić.

Gość semper_29
Pomaluj sobie tipsy, pokoloruj się na blond i strzel sobie włeb

tez mialam taka sytuacje w czerwcu:(((( bylo fajnie ale po miesiacu zrozumialam ze tak naprawde kocham tylko mojego faceta. szczerze do tej pory zaluje tego choc moje Kochanie wybaczylo mi to:((((((((((

Gość głupiaaaa
nie mam tipsów, nie farbuje włosów, uwielbiam książki i nie upodabniam się do dody (celem wytłumaczenia)

korzystaj z zyciareszta sama sie wyjaśni a tego sempera nie sluchaj,to jeden z tych niedzielnych i niechcianych wystrzalów tatusia kiedy mamusia nie wytrzeźwiala po sobotniej balandze pod remizją

Ludzie to teraz coraz dziwniejsi. Jaki masz z ta zdradą problem? Co pochwa nie gumka, nie zetrze się. Chłopak nic nie zauważy. :classic_cool: Bądź kobietą wyzwoloną seks to potrzeba fizjologiczna.

Gość ale bzdury...
----------"tez mialam taka sytuacje w czerwcu bylo fajnie ale po miesiacu zrozumialam ze tak naprawde kocham tylko mojego faceta" :D Ach ta miłość.... Mój kolega dla odmiany pół roku spotykał się z prostytutka (on ma 34 ona miała 19 i wielki biust w odróźnieniu od jego żony) ale później stwierdził że mu się znudziła i skończył znajomość :) Po co pitolić nonsensy o miłości? :)

Gość puszczalska
a potem przez takie jak ty faceci mowia na kobiety dziwki! gdyby ten temat wymyslil facet wszystkie by go zjechaly, ale ze durne babsko to beda ja tlumaczyc... zostaw swojego chlopaka niech sobie znajdzie kogos wartosciowego!

Czepiacie się o chwilę zapomnienia. Co za ciemnogród w tym kraju. :o

Gość a tak mysle
Myrevin>ciekawe jakby Twoja laska tak sie bawiła??Jakbys sie czuł???Niby faci sa beznadziejni,zdradzaja,a tu takie zaskoczeni po 3 latach zabawy dziewczyny.Eh:(:(":(

Gość ojojoeree
jestes po prostu świnią.........ja bym tak facetowi którego kocham nie zrobiła :(

Gość domestos WC
zdradziła i jeszcze się chwali a potem się dziwią że faceci mają kobiety za zdziry, najlepsze że jeszcze cie jakaś idiotka chwali, powinno się was leczyć, nie jesteście przystosowane do społeczeństwa-działacie na nie destruktywnie :(

Gość cos podobnego
Jak mozemy Ci pomoc? Wiedzialas co robisz. Bylo fajnie, ale psychicznie bedzie Cie to meczylo do konca zycia. W zyciu liczy sie trzymanie wlasnych zasad. To daje sile i poczucie wlasnej wartosci. Jelsi szybko z tego uciekniesz, jest szansa, ze zatrzesz zle wspomnienie i dalej bedzies zna dobrej drodze.

Gość kolejna_na_forum
Prawda jest taka że jeśli w związku nie ma uczuć, kobieta czy mężczyzna nie dostają od swojego partnera na tyle czułości-zdradzają! I taka jest prawda ja nie uważam że każdy kto zdrazi i żałuje tego co zrobił ma prawo dostać wybaczenie to tylko zależy od osoby którą się zdradziło czy potrafi wybaczyć czy nie to jest bardzo wielki cios,ale jeśli bardzo kocha to bedzie w stanie wybaczyć. Osobiście raz pocałowałam się z innym chłopakiem i spotykałam sie z nim mimo iż miałam chłopaka(nadal z nim jestem)i bardzo tego żałowałam ale wybaczył jestem mu za to bardzo wdzięczna.Nie prawdą jest że jeśli się zdradzi to znaczy że się nie kocha partnera poprostu czegoś w związku brakuje. I mam prośbe do płci męskiej---moi drodzy taka jest prawda że to większość facetów zdradza i uważacie to za coś "normalnego" jeśli takiego czynu dopuści się dzieczyna jest to nie do przyjęcia. I taka jest prawda i nie mówcie o dziewczynach ze są szmatami bo jak my w takim razie mamy was nazwać ?? 80% facetów zdraza swoje kobiety i co my to mamy tolerować?nie jestem feministką tylko próbuje uświadomić wam facetom że nie jesteście idealni ! Uważam że jeśli sie żałuje swojego czynu to znaczy że naprawde to była chwila słabości którą można wybaczyć nie oznacza to że popieram zdrade ale nie chce żeby wypowiadały się tutaj osoby które nie mają nic z tym wspólnego bo tak naprawde nie wiecie czy byłybyście/bylibyscie w stanie zdradzić jeśli nie jestescie i nie byliście w związku.

Gość anna1105
WiTammm was Dziewczeta :* Mialam Bardzo podobny incydent;/ Jestem z chlopakiem dwa lata mieszkamy razem jest ok nawet ... ale przespalam sie z kolega z pracy;/ a zaczelo sie tylko od nie winnego pisania na komunikatorze pokłocilam sie z moim chlopakiem i pisalam z Tomkiem (kolega z pracy) on pisał zebym sie nie denerwowala tylko poprostu wpadla do niego pogadac cos wypic... Mialam z nim najlepszy kontakt w pracy wiec sie zgodzilam ... Ale juz wiedzialam co sie swieci ;/ Byłam pewna ze to zrobimy jak za duzo wypije ... tym bardziej ze tomek ma cos w sobie i jest bardzo atrakcyjny. Zrobilsmy to i to nie raz ;/ aż głupio mi sie przyznac ze czekalam na nastepne zaprosznie do niego;/ teraz juz nie pracujemy razem/ zwolnilam sie z jego powodu... W pracy jak nigdy zaczelismy sie klocic itp;/ Wrócil do swojej bylej a ja do niego cos poczułam to mnie boli :( Że bylam jego zabwka na wieczor :( Teraz ani tomkowi ani mojemu nie umiem patrzec w oczy;/ Myle nawet ich imona ;/ ahhh ... POmocy co mam robic? z gory dziekuje kochanee :*

Gość kryszarda
Ja BYŁAM zdradzana i też zdradzałam .. i coż moge powiedzieć takie jest życie, jesteśmy tylko ludźmi a idealnych związków nie ma ,tylko nie ktorym sie wydaje i wmawiają sobie ze trafili na idealny związek. sex to potrzeba fizjologiczna i nie idzie w parze z rozumem. nie masz sie co przejmowac, ale radze ci pobawic sie jeszcze z tym kolegą lub dać sobie już spokoj ale w żadnym wypadku nie zostawiac swojego chlopaka bo bedziesz żałować, to tylko chwilowe zauroczenie uwierz mi :) mialam tak kilka razy :) .A w przeciwnym razie zostaniesz sama kolega Cie oleje a chłopak nie bedzie mogl na ciebie patrzec a przeciez najwazniejsze jest zeby miec kolo siebie kogos kto Cie na prawde kocha :):) nie warto rozwalac tego co budowałac przez 3 lata. po za tym przeciez tamten tez ma dziewczyne tak ? to pomysl sobie ze nawet jak by rzucil ją dla Ciebie to po jakims czasie tez Cie bedzie zdradzał.

Gość anna1105
Powiem Tak ... Po co krytykujecie osoby również mnie za to co zrobiłam ? Jak chcecie się wyżyć to jebnijcie sie 3 razy żelazkiem w twarz a jak nie pomoze to skoczcie z 10 pietra !!! Znaczenie- ,,Dziwka,, - 1. prostytutka; 2. kobieta lekkich obyczajów, prowadząca się niemoralnie Jezeli zdradzi sie chlopaka to nie znaczy, że go nie kochamy ... To jest chwila zapomnienia... I do Semper_29 : mam naturalny kolor włosów a jak bym chciala zmienic swoj naturalny kolor to nie pokolorowała sobie włosów tylko je zafarbowała widze bardzo inteligentna osoby pisze na forum ... I do głupiaaaa : Jeżeli kochasz swojego chłopaka zostań z nim ... i zapomnij o tamtym jezeli czujesz, że jestes tylko zabawką to powiem ci, że kobiety to czują ... A powiem ci, że tamten nie jest dobrym kandydatem na chlopaka jezeli zdradza swoja dziewczyne ciebie tak samo by oszukiwał ... PAMIĘTAJCIE NIKT NIE JEST IDEALNY !!!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkk
No to jesteś kurewką... I jak się z tym czujesz ?? Współczuje twojemu chłopakowi. Gdybym go znał to bym mu doniósł. Jeśli go zarazisz HIVem czy innym syfem .....

Gość hm ciekawe...
Mam 18 lat. Jestem z chlopakiem niecaly rok . Kocham go naprawde. Ale Chyba kocham tez swojego bylego...na jego urodzinach calowalam sie z nim bo tak mi tego brakowalo ..nie widzialam go sporo czasu ale caly czas myslalam o nim bedac z obecnym. Wiem ktos moze napisac ze to nie jest normalnie i ok ,kazdy ma swoje zdanie..pisze tu bo nie bd nikogo bronic czy krytykowac ,jedyne kogo moge skytykowac to siebie... Z Moim chłopakiem nie jest najlepiej mi w łóżku..ciagle czegos mi brakuje..na poczatku udawalam ze jest zajebiscie, ale coz potem psychicznie bylo mi z tym zle to mu powiedzialam ,a on sie obrazil (ale mysle se no sory ale nie bd udawac ze jest fajnie skoro nie jest ,krotka pilka co nie) no i co dalej ??? Kochałam sie z nim nie majac z tego zadnej przyjemnosci ,no moze czasem bylo fajnie,jednak szybko dochodzil i mial mnie gdzies,konczyl i pytal sie czy bylo fajnie ,ja juz nawet nic nie mowilam,zawsze obiecal ze jak skonczy dochodzic to zajmie sie mna ,ale chuj prawda...kladl sie obok i czerpal przyjemnosci z chwili.. No i stalo sie .Zdradzilam go raz z bylym.Po chunym sexie z moim poszlam do bylego ,nie wiem jak szlam do niego chcialam tylko pogadac , potem jak juz bylam u niego zaczelam go pragnac;(..polozylam sie obok zaczelismy rozmawiac..a potem sama sie pchac do niego zaczelam . Taka podjarana bylam (bedac w ciuchach jeszcze ,a z obecnym tak nie mam,musze zdjac ciuchy zeby sie choc troche podniecic) rzucilam sie na niego i zaczelo sie ,namietnie sie calowalismy ,on mnie dotykal , ja mu szeptalam cos do uszka ,smyralam noskiem po szyji ...po prostu cos niesamowitego ,a sex z nim jest tez zajebisty ;D a wiecie czemu bo on lozku nie mysli o sobie ...mysli o mnie (kiedys bedac zn im zawsze potrafil zadbac o mnie) mysli zeby to mi sprawic przyjemnosc,wiec i ja jakos chetnie moge sie nim zajac.Teraz przychodze do niego i wyobrazam sobie jak sie namietnie kochamy..on tez chce ale jakos nie moge zrobic tego dla obecnego NO I TERAZ PISZE TYLKO DO DROGICH PANÓW !! NAZYWACIE DZIEWCZYNY SZMATAMI ...ALE ZASTANÓWMY SIE DORDZY PANOWIE CZEMU TAK SIĘ DZIEJE ŻE WASZA LASKA IDZIE DO INNEGO ...A NO BO JEŚLI WY PREFIDNIE W ŁÓŻKU MYŚLICIE TYLKO O SOBIE I TYM ŻEBY SOBIE PORUCHAC SPUŚCIĆ SIĘ ,A LASKA JEST TYLKO TYM CZYMS W TYM MOMENCIE GDZIE WKŁADACIE SWOJE CHUJSKA TO NIE DZIWCIE SIĘ ŻE IDĄDO INNYCH SKORO MYŚLICIE O SOBIE ...IDĄ BO WIEDZĄ ŻĘ TAMTEN JĄ ZASPOKOI TAK JAK TEGO PRAGNIE I TYLE W TYM TEMACIE. JEŚLI BEDZIESZ EGOISTA W ŁÓZKU TO JAKI Z TEGO MORAŁ?? lASKA PÓJDZIE DO INNEGO A PRZEZ KOGO PRZEZ WAS ..BO NIE UMIECIE OBCHODZIĆ SIE Z NAMI A JAK KURDE NIE UMIECIE TO WOGLE SIE NIE ZABIERAJCIE ZEBY POTEM ZDZIWKA NIE BYLO : OOO MOJA LASKA MNIE ZDRADZIŁA ..CHCESZ MIEC LASKE TO DBAJ O NIA JEDEN Z DRUGIM ,W ŁÓZKU ZERZNIJ JA JAK TRZEBA A NIE BEDZIE ZADNEJ ZDRADY .. MOWIE CO WIEM .I MYSLE ZE NIE TYLKO JA TAK UWAZAM !

Gość hm ciekawe...
Mam 18 lat. Jestem z chlopakiem niecaly rok . Kocham go naprawde. Ale Chyba kocham tez swojego bylego...na jego urodzinach calowalam sie z nim bo tak mi tego brakowalo ..nie widzialam go sporo czasu ale caly czas myslalam o nim bedac z obecnym. Wiem ktos moze napisac ze to nie jest normalnie i ok ,kazdy ma swoje zdanie..pisze tu bo nie bd nikogo bronic czy krytykowac ,jedyne kogo moge skytykowac to siebie... Z Moim chłopakiem nie jest najlepiej mi w łóżku..ciagle czegos mi brakuje..na poczatku udawalam ze jest zajebiscie, ale coz potem psychicznie bylo mi z tym zle to mu powiedzialam ,a on sie obrazil (ale mysle se no sory ale nie bd udawac ze jest fajnie skoro nie jest ,krotka pilka co nie) no i co dalej ??? Kochałam sie z nim nie majac z tego zadnej przyjemnosci ,no moze czasem bylo fajnie,jednak szybko dochodzil i mial mnie gdzies,konczyl i pytal sie czy bylo fajnie ,ja juz nawet nic nie mowilam,zawsze obiecal ze jak skonczy dochodzic to zajmie sie mna ,ale chuj prawda...kladl sie obok i czerpal przyjemnosci z chwili.. No i stalo sie .Zdradzilam go raz z bylym.Po chunym sexie z moim poszlam do bylego ,nie wiem jak szlam do niego chcialam tylko pogadac , potem jak juz bylam u niego zaczelam go pragnac;(..polozylam sie obok zaczelismy rozmawiac..a potem sama sie pchac do niego zaczelam . Taka podjarana bylam (bedac w ciuchach jeszcze ,a z obecnym tak nie mam,musze zdjac ciuchy zeby sie choc troche podniecic) rzucilam sie na niego i zaczelo sie ,namietnie sie calowalismy ,on mnie dotykal , ja mu szeptalam cos do uszka ,smyralam noskiem po szyji ...po prostu cos niesamowitego ,a sex z nim jest tez zajebisty ;D a wiecie czemu bo on lozku nie mysli o sobie ...mysli o mnie (kiedys bedac zn im zawsze potrafil zadbac o mnie) mysli zeby to mi sprawic przyjemnosc,wiec i ja jakos chetnie moge sie nim zajac.Teraz przychodze do niego i wyobrazam sobie jak sie namietnie kochamy..on tez chce ale jakos nie moge zrobic tego dla obecnego NO I TERAZ PISZE TYLKO DO DROGICH PANÓW !! NAZYWACIE DZIEWCZYNY SZMATAMI ...ALE ZASTANÓWMY SIE DORDZY PANOWIE CZEMU TAK SIĘ DZIEJE ŻE WASZA LASKA IDZIE DO INNEGO ...A NO BO JEŚLI WY PREFIDNIE W ŁÓŻKU MYŚLICIE TYLKO O SOBIE I TYM ŻEBY SOBIE PORUCHAC SPUŚCIĆ SIĘ ,A LASKA JEST TYLKO TYM CZYMS W TYM MOMENCIE GDZIE WKŁADACIE SWOJE CHUJSKA TO NIE DZIWCIE SIĘ ŻE IDĄDO INNYCH SKORO MYŚLICIE O SOBIE ...IDĄ BO WIEDZĄ ŻĘ TAMTEN JĄ ZASPOKOI TAK JAK TEGO PRAGNIE I TYLE W TYM TEMACIE. JEŚLI BEDZIESZ EGOISTA W ŁÓZKU TO JAKI Z TEGO MORAŁ?? lASKA PÓJDZIE DO INNEGO A PRZEZ KOGO PRZEZ WAS ..BO NIE UMIECIE OBCHODZIĆ SIE Z NAMI A JAK KURDE NIE UMIECIE TO WOGLE SIE NIE ZABIERAJCIE ZEBY POTEM ZDZIWKA NIE BYLO : OOO MOJA LASKA MNIE ZDRADZIŁA ..CHCESZ MIEC LASKE TO DBAJ O NIA JEDEN Z DRUGIM ,W ŁÓZKU ZERZNIJ JA JAK TRZEBA A NIE BEDZIE ZADNEJ ZDRADY .. MOWIE CO WIEM .I MYSLE ZE NIE TYLKO JA TAK UWAZAM !

Gość hm ciekawe...

Gość hm ciekawe...

Gość hm ciekawe...
Mam 18 lat. Jestem z chlopakiem niecaly rok . Kocham go naprawde. Ale Chyba kocham tez swojego bylego...na jego urodzinach calowalam sie z nim bo tak mi tego brakowalo ..nie widzialam go sporo czasu ale caly czas myslalam o nim bedac z obecnym. Wiem ktos moze napisac ze to nie jest normalnie i ok ,kazdy ma swoje zdanie..pisze tu bo nie bd nikogo bronic czy krytykowac ,jedyne kogo moge skytykowac to siebie... Z Moim chłopakiem nie jest najlepiej mi w łóżku..ciagle czegos mi brakuje..na poczatku udawalam ze jest zajebiscie, ale coz potem psychicznie bylo mi z tym zle to mu powiedzialam ,a on sie obrazil (ale mysle se no sory ale nie bd udawac ze jest fajnie skoro nie jest ,krotka pilka co nie) no i co dalej ??? Kochałam sie z nim nie majac z tego zadnej przyjemnosci ,no moze czasem bylo fajnie,jednak szybko dochodzil i mial mnie gdzies,konczyl i pytal sie czy bylo fajnie ,ja juz nawet nic nie mowilam,zawsze obiecal ze jak skonczy dochodzic to zajmie sie mna ,ale chuj prawda...kladl sie obok i czerpal przyjemnosci z chwili.. No i stalo sie .Zdradzilam go raz z bylym.Po chunym sexie z moim poszlam do bylego ,nie wiem jak szlam do niego chcialam tylko pogadac , potem jak juz bylam u niego zaczelam go pragnac;(..polozylam sie obok zaczelismy rozmawiac..a potem sama sie pchac do niego zaczelam . Taka podjarana bylam (bedac w ciuchach jeszcze ,a z obecnym tak nie mam,musze zdjac ciuchy zeby sie choc troche podniecic) rzucilam sie na niego i zaczelo sie ,namietnie sie calowalismy ,on mnie dotykal , ja mu szeptalam cos do uszka ,smyralam noskiem po szyji ...po prostu cos niesamowitego ,a sex z nim jest tez zajebisty ;D a wiecie czemu bo on lozku nie mysli o sobie ...mysli o mnie (kiedys bedac zn im zawsze potrafil zadbac o mnie) mysli zeby to mi sprawic przyjemnosc,wiec i ja jakos chetnie moge sie nim zajac.Teraz przychodze do niego i wyobrazam sobie jak sie namietnie kochamy..on tez chce ale jakos nie moge zrobic tego dla obecnego

Gość styczen009
Najlepiej by było gdybyś porozmawiała z nim. Tak nie można jesli on Ciebie kocha Ty nawet nie wiesz jaki to jest cięzki ból dziewczyna zastanów się co Ty robisz.

Gość hm ciekawe...
gadalam z nim tyle razy ..wie ze mi sie nie podoba a on nadal robi swoje ,z reszzta powiedzial mi ze kazdy facet tak ma w lozku ..ze jak dochodzi to juz go nic nie obchodzi a potem nie ma sil na nic..to co ja jestem jakas dziura gdzie tylko bedzie pchal kutasa i przyjemnosc ma tylko on bez sensu ..

Co do autorki - bez komentarza :O Możecie mi odpowiedzieć ... Jak można wybaczyć zdradę ? Obojętnie kto z partnerów zdradził.. jak można to wybaczyć ? Przecież zdrada, to najgorsza rzecz jaką można zrobić ''kochanej'' osobie ! Zdrada i Żegnam ! Nawet słowa bym z facetem nie zamieniła.. dostałby w twarz i niech pakuje manatki.. masakra.. Kobiety szanujcie się ! (Mężczyźni są jacy są i tego nic nie zmieni)...

Gość hm ciekawe...
jasne . dziewczyno nie wkrecaj se ,bo ciekawe jak to by bylo jestes z facetem kochasz go ale jest masakrycznie w lozko ... i tylko nie mow ze bylabys z nim mimo tego ze nie daje Ci tyle ile potrzebujesz bo nie wierze ,to jest tak jak sie poniesiez chwili to nie patrszysz na nic , tak jak z chlopakami jak dochodza maja gdzies laske bo tylko oni sie licza-pieprzeni egoiscie ,wiec dlaczego dziewczyna nie moze byc egoistka zdradzajac go ;p

Gość Jestem za
zgadzam sie z 'hmm ciekawe''. ona ma racje,no bo jesli nie ma rewaelacji w lozku ze swoim partnerem to nie dziwie sie ze idzie do innego, czemu ma sie meczyc z jakims jebanym kutasem tylko po to zeby jego zadowolic, samo to ze cierpi i tak sie poswieca oznacze ze go kocha ale jej tez sie przeciez nalezy cos od zycia ;] wiec skoro tamten ja zadowala to nie ma co mowic o zdradzie po prostu uzueplnia z tamtym to czego nie dostaje od obecnego i to jest sprawiedliwe. a to ze chlopak mysli tylko o sobie w lozku jest prawda tylko czemu powiedzial ci to tak prosto z mostu .mi tez by bylo przykro gdyby mi tak moj powiedzial

Gość Rozmowy
Witam, redakcja Rozmów w Toku przygotowuje program o kobietach, które zdradzają swoich partnerów, a koleżanki pomagają im aby to się nie wydało. Jeśli jesteś zainteresowana niezobowiązująca rozmową na ten temat lub masz takie znajome proszę o kontakt na tego @ i pozostawienie nr tel, a ja oddzwonię. Pozdrawiam serdecznie Kaśka K.skowronska@tvn.pl