Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cati82

Pytanie do dziewczyn farbujacych wlosy FARBAMI blond.

Polecane posty

Go艣膰 cati82

Mam pytanko, ale tylko do dziewczyn ktore farbuja wlosy FARBAMI a nie rozjasniaczem wlosy. jaka farba powoduje u was najjasniejsze wloski?? Mowie o farbach rozjasniajacych, ale te ktore nie zawieraja tego niebieskiego proszku jak palette czyli rozjasniacza do zmieszania. Lecz normalne farby rozjasniajace blond. I czy farbujac farba uzywacie szamponu silver tego ktory zapobiega zolknieciu wlosow? czy dziala takze na farbe? czy tylko na rozjasniacz? czekam na wypowiedzi. Z gory dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zanetka88
witaj.ja uzywam pallety deluxe numer 218 srebrzysty blond rozjasniacacy o 2-4 tony i jest fajny no i ma bialy kolor i nie niszczy tak wlosow no i jesli chodzi o te szampony to do farby tez mozna uzywac nie tylko do rozjasniacza:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
zanetka88 a czy ta twoja farba poalette delluxe skoro rozjasnia o 2-4 tony zawiera pewnie jedna albo dwie saszetki z niebieskiem proszkiem?ktory dodaje sie do reszty skladnikow. daj znac. Czekam na wasze wypowiedzi dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
ach zanetka 88 a jaki masz swoj naturalny kolor wlosow???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
upppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
ehh nikt wlosow nie farbuje farbami blond ??

Udost臋pnij ten post

ja swoich wlosow nie farbuje, ale farbuje mojego faceta i zdarza sie ze na blond. uzywam wtedy tylko i wylacznie rozjasniacza joanny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
mnie interesuja tylko opinie o farbach. Koniec z rozjasniaczem, pali wlosy za bardzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ... glamour
Ja polecam now膮 farb臋 L'Oreal Excell 10 :) Tylko trzeba uwa偶a膰 na kolory, bo wychodz膮 ciemniejsze ni偶 na opakowaniu (jednak potem si臋 wyp艂ukuj膮 i powstaje kolor jak na pude艂ku). Jej plusy to : bardzo kr贸tki czas dzia艂ania (tylko 10min), 艂adne kolory, nie niszczy w艂os贸w, do farby do艂膮czona jest 艣wietna od偶ywka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
nikt nie farbuje farbami blond wlosow?? chyba po to jest to forum, zeby sie dzielic roznymi doswiadczeniami np z farbami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam Nutrisse Garniera
wszystkie kolory z numerami powy偶ej 100, to s膮 farby superrozja艣niaj膮ce, w aplikatorze mieszasz farb臋 z mleczkiem utleniaj膮cym (12 % woda utleniona) i gotowe farb臋 trzymasz na w艂osach oko艂o p贸艂 godziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
dzieki ale jaki nr z nutrisse rozjasnia najbardziej??? albo inna marka tylko nie rozjasniacze, lecz farby rozjasniajace .

Udost臋pnij ten post

no wlasnie dziewczyny napiszcie jakimi farbami malujecie wlosy :) ja mam blond ale chce pomalowac rowniez na blond. Tylko nie wiem jaka farbe i odcien zeby nie daj boze nie wyszedl rudy albo zolty... Chcialabym jakis ladny \"blady\" blond. Popielaty lub platynowy cos w tym stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppp
ip

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mloda mama 84
Jak do tej pory najlepszy kolor udalo mi sie wykrecic po L\'oreal Feria- superjasny popielaty /albo srebrzysty- juz nie pamietam ;P/ blond. Wloski sa siwe, zero zoltego odcieniu- bardzo pomaga tez tutaj szampon fioletowy, najlepiej z indoli :) Mozesz tez pojsc do sklepu fryzjerskiego i zwyczajnie kupic farby, ktorych uzywaja fryzjerzy- do tego woda utleniona 12% i jazda :) pozdrawiam i powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbfvxc
jezu dziewczyny, nie mozecie nosic naturalnych blondow tylko te sztuczne:o? wygladaja ochydnie i niewielu osobom pasuje :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbfvxc
ohydnie*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cati82
Zazdrosc dupe sciska co? bo zal ci ze blondynka nie jestes buhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja farbuje garnirem
od baaardzo dlugiego czasdu, wlosy mam niezniszczone ale z reguly robie odrosty, kolor fajnie trzyma, nie stosuje tych silwer szamponow bo kolor nie jest z贸艂ty ja farbuje 8 - jasny blon, a swoje mam sredni blond

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juliettt

ja zawsze chodz臋 do sprawdzonej fryzjerki ona mi robi blond, InHarmony salon w Wwie, sama si臋 boje...

Udost臋pnij ten post

R贸wnie偶 polecam In Harmony, dziewczyny znaj膮 si臋 na koloryzacji jak ma艂o kto 馃檪

Udost臋pnij ten post