Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pychol.

NO BREAKES kto przetlumaczy?

Polecane posty

Gość Pychol.

No breakes this time I slit the line but if you want me it's cool If I dissappear will I be missed? I never know what I should do can I leave it up to you? Leave me alone inside of my head I never ment anything I said

Gość Pychol.
Przetlumaczyl by mi to ktos? :) Nie potrafie rozszyfrowac ze slownikiem bo nietorych slow nie ma

Gość mlody23
przeciez to proste jak drucior. nie chce mi sie pisac calego, podaj slowa ktorych niby nie masz w tym swoim "slowniku" to ci powiem co znacza

Gość Pychol.
np. ment

Gość tereferencja
Tym razem żadnych przerw. Przeciąłem linę, ale jeśli mnie pragniesz, to spoko. A jeśli zniknę, czy ktoś za mną zatęskni? Nigdy nie wiem, co powinienem zrobić, czy mogę zdać się na ciebie? Zostaw mnie w spokoju, zamkniętego we własnej głowie. Mówiłem różne rzeczy, ale wcale tak nie myślałem

Gość oakshdnksikdmkxlsd
ja tez prosze o przetłumaczenie: It don't matter Where you turn Gonna survive You live and learn I been thinking 'bout you babe By the light of dawn And midnight blue Day and night I been missing you I been thinking about you baby Almost makes me crazy Come and live with me Either way Win or lose When you run into trouble You live the blues I been thinking about you babe, yeah See it almost makes me crazy child Nothing's right When you ain't here I'll give all that i have Just to keep you near I wrote you a letter And tried to Make it clear You just don't believe that I'm sincere I been thinking 'bout you baby Plans and schemes Hopes and fears Dreams I deny For all these years I been thinking 'bout you babe Living with me Well I been thinking 'bout you baby Makes me wanna woo-oo-hoo Woo-oo-hoo Yeah Child Nothing's right If you ain't here I'll give all that I have Just to Keep you near I wrote you a letter, darling Try to Make it clear Oh but you Just don't believe That I'm sincere Thinking 'bout you baby I want you to live with me

Gość tereferencja
Nieważne, w którą stronę się zwracasz, i tak przeżyjesz. Człowiek uczy się przez całe życie. Myślałem o tobie, maleńka kiedy wstawal świt I kiedy niebo ciemniało po północy, dniem i nocą tęskniłem za tobą, myślałem o tobie, kochanie I omal przez to nie zwariowałem. Zamieszkaj ze mną Tak czy tak, czy się uda, czy skończy klęską kiedy wpadasz w kłopoty, twoje życie jest jak blues. Myślałem o tobie, maleńka, o tak. Widzisz? I od zmysłów już odchodzę, dziecinko Nic nie jest takie, jakie być powinno, kiedy nie ma tu ciebie. Oddam ci wszystko, co mam, bylebyś była blisko. Nawet napisałem do ciebie list i próbowałem wytłumaczyć wszystko, Ale ty nie wierzysz w moją szczerość. A ja myślałem o tobie, moje małe kochanie, o planach i podstępach o nadziejach i o lękach o marzeniach, które boję się nawet mieć. Przez wszystkie te lata myślałem o tobie, kochanie, o tym, jak wyglądałby nasz wspólny dom. Cóż Myślałem o to tobie, kochanie A chcę cię tak, że hej-hej! Hej-hej, Dziecinko, nic nie jest takie, jakie być powinno, kiedy nie ma tu ciebie. Oddam ci wszystko, co mam, bylebyś była blisko. Napisałem do ciebie list i próbowałem wszystko wyjaśnić. Ale ty nie chcesz uwierzyć, że jestem szczery, że o tobie myślę i że marzy mi się wspólny dom.

Gość Pychol.
Dziekuje!!!!!

Gość tereferencja
nie za ma co ;-)