Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesuuu jesuuu jesuuuuu

Guma spadła!! A mam płodne dni!!!!

Polecane posty

Laski, dziś spadła nam gumka, mam płodne dni, mąż jeszce nie miał wytrysku, ale gumka była baaaardzo głęboko :( Postinor pomoże? Jak on w ogóle działa? Bo słyszałam, że jak jest ciąża to on i tak nie pomoże :( Mamy dziecko, nie chcę teraz drugiego, jak będzie to coż, pokocham i wychowam ;) Ale sytuacja finasowa kiepskawa i dopiero co wychodzimy z dołka :( Helllp!!!

uppppppppppp

Gość juz mama
ja bym poszla po postinor,sama raz bralam i to w plodne dni maz skonczyl we mnie:/i zadzialalo takze pedz po recepte

Gość olaboga dziewczyno
No i co z tego ze guma spadła jak mąż nie miał wytrysku. Spoko nie panikuj :) Na pewno w ciąży nie jesteś :)

Gość juz mama
a ja bym poszla lepiej dmuchac na zimne jesli nie planujesz narazie dziecka, ale decyzja nalezy do ciebie

Gość leć po recepte
teraz nie ma postinoru, tylko escapelle.. tabletka ma dzialanie takie,ze zageszcza sluz i nie ma mozliwosci zaplodnienia, ja mialam taka sytuacje miesiac temu w swieta, rano jechalam do szpitala po recepte, tabletka zadziala, wzielam po 2 godzinach... im szybciej sie wezmie, tym skutecznosc wieksza, po 12 godznach spada odajze do 80%

Gość młoteczek 1984
o rety !!! to samo się wczoraj wieczorem nam przytrafiło. Gumka spadła i została u mnie głęboko w środku. Dobrze, że Mąż jeszcze nie miał wytrysku więc była pusta. Ale ile nerwów się najdłam jak mi ją palcami w środku szukał. WRRRR !!!!! O ciążę się nie martwię...

Gość jesssu jto ja pisałam autorka
Właśnie połknęłam Eskapelle. Faktycznie w żadnej aptece nie dostałam postinoru. Mam nadzieję,że zadziała, wzięłam max 1,5 h po stosunku. Uffff może się uda nie zajść ;)