Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4lata

TAK PO PROSTU...

Polecane posty

Gość 4lata

tak po prostu Go kocham...kocham Go za nic...kocham pomimo wszystko ....kocham chodz nie powinnam...kocham chodz cierpię strasznie...Kocham i przestac nie umiem.... :(

Gość cudaczna
to na pewno jest czysta, prawdziwa i bezinteresowna miłość

Gość 4lata
gdyby mnie kochał było by inaczej :(

Gość 4lata
właśnie że nie...chętny do kopulacji to by się znalazł ba może nawet i trzech ale ja chcę jego....jednego

Gość cudaczna
:( ta minka chyba wszystko tłumaczy

Gość 4lata
dlaczego kochają nas Ci na których miłości nam nie zależy a my kochamy tych którym nasza miłośc jest nie potrzebna...:(

Gość pfff...
ja też kocham bezwarunkowo i mimo wszystko mimo, że tak bardzo mnie skrzywdził i mimo, że jest ostatnim facetem na ziemi, który zasłuzył na moją miłosc. kocham i przestać nie mogę, cóż poczać, pozostaje zaufać i mieć nadzieję, ze czas wszystko załatwi :(

Gość 4lata
pożąda...tak i to bardzo ale nie kocha...:(

Gość 4lata
dlaczego!!!ranią nas a my ich kochamy co za idiotki !

Gość 4lata
jestem zła sama na siebie...dla niego zrobiła bym wszystko...nie ma rzeczy niemożliwych...wystarczy jedno jego słowo, jeden gest....

chociaz z drugiej strony jak on Cie olewa to pewnie dlategoi Twoje uczucie jest takkie silne pewnie jak by on za Toba tak bardzo byl to wtedy bys go tak mocno nie kochala

Gość dzis smutna
dlaczego kochają nas Ci na których miłości nam nie zależy a my kochamy tych którym nasza miłość jest nie potrzebna... bo to wszystko jest pojeb*******, mam podobnie kocham faceta a on mi mówi,że jestem dla niego jak siostra, to mnie rozwalił

Gość dzis smutna
i jeszcze dodał,że pociągam go fizycznie, ale nie kocha, on nie może mnie pokochac, 2 innych nie dawało mi spokoju a ten sie nie może zakochać :(

Gość 4lata
no właśnie takie to wszystko dziwne...beznadziejne...dlaczego pociąg fizyczny i miłośc nie mogą isc w parze?

Gość 4lata
jak można kogoś pragnąc...tak bardzo...a nie kochac :(niech mi to wytłumaczy jakiś porządny facet bo nie rozumiem...

Gość dzis smutna
u mnie jak jest a czemu on tak nie może nie mam pojęcia

Gość 4lata
no właśnie może niech się jakiś pan wypowie....czemu tak macie?

i jeszcze dodał,że pociągam go fizycznie, ale nie kocha, on nie może mnie pokochac, 2 innych nie dawało mi spokoju a ten sie nie może zakochać bo on to nie inni .... trudno bedzie ci to wytłumacz logicznie bo i tak pewnie tego nie pojmiesz ze ktos kto nas pociaga fizycznie wcale nie musi oznaczac ze zaraz ja kochamy... Widzisz faceci tak maja ze moga kochac kogos a ktos inny ich pociaga wizualanie ... Te 2 sprawy maja zupelnie inny wydzwiek i wcale nie musz sie ze soba wiazac :D

Gość 4lata
no niby to jest takie proste do zrozumienia...

Gość 4lata
kurwa nie rozumiem!!! dobra podoba mi się wizualnie,pociąga mnie fizycznie ,ale nie kocham... uprawiam sex ...ale nie kocham to wy jednak chamy jesteście i tyle

Gość 4lata
albo ja jestem z innej planety...

Gość dzis smutna
no ok. zakumałam, ale nadal mnie dziwi fakt,że on mimo wszystko chce sie ze mną spotykać, nie kocha ale tez nie chce ze mnie rezygnować, czy tu wogóle jest szansa,że cos się zmieni w tej kwestii

k**wa nie rozumiem!!! dobra podoba mi się wizualnie,pociąga mnie fizycznie ,ale nie kocham.. ZEBY KOCHAC SAM WYGLAD I UPRAWIANIE SEXU NIE WYSTARCZA !!!!!!!! Jak to zrozumiesz to zmienisz zdanie na swoje postrzeganie miłosnego światka :P