Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina17

poczulam sie oszukana

Polecane posty

Gość nina17

a wiec umowilam sie ze sponsorem na czacie tzn z facetem starszy biznesmen oferowal sponsoring na dluzej obiecywal stale spotkanie pierwsze spotkanie mialo byc 400 zl przyjechal i owszem dobieral sie do mnie prosil o loda byl sex byl anal byl lodzik wedle rzyczenia choc mnie irytowal mial nieznosną aparycje i spuscil mi sie do ust choc prosilam by tego nie robil po wszystkim lacznie po tytm ze jeszcze skorzystal ze mnie 2 razy zaplacil mi 50 zl bo powiedzial ze nie ma wiecej no szlak mnie trafil i co ja moge takiemu zrobic jeszcze bezczelnie dyskrecji wymaga

Gość rowniez spragnionaaa
proponuje zaczac od slownika ortograficznego bo moze nie zorzumialas tego co do ciebie pisal :D

Gość fgxcbg
nastepnym razem weź zaliczkę z góry. z 2 stówki, nie bedziesz potem musiał głupich topików zakładać

Gość nina17
no i czego mnie obrazasz po prostu chcialam uczciwie dorobic w ferie koles ma 49 lat myslalam ze jest odpowiedzialny i powarzny

Gość nina17
a jak mowilam spuscil mi sie do ust tego nie bylo w umowie a on bezczelnie no to co no to to ze jego sperma byla strasznie gorzka i cuchnela po prostu

jeszcze mi sie nie zdarzyło by panna kase na końcu brała, oj naiwna

Gość ajsfjasf
porażka. Nie masz żadnej wartości jako człowiek. Dziewczyno pomyśl czy warto było to robić dla tych 400 stów? Po huj Ci ta kasa co chciałaś się lepiej ubrać??? Bo chyba na jedzenie zbierasz. Jesteś zwykłą suką, kur.wą i szmatą, blacharą. Takiej jak Ty też bym nie zapłacił:P hehe porażna

a ja bym zapłacił..to zalezy jeszcze od tego jak wygląda:)

Gość zBYGNIEW
na prawde głupia z ciebie panienka, po pierwsze zwykła dupodaja, po 2 tempa jak mało która, 5 letnie dziecko jest sprytniejsze od ciebie i ma bardziej rozbudowany system wartości niż ty, trzeba na prawde sie nie szanować żeby sie sprzedać haha zal mi ciebie, wspolczuje twoim rodzicom i w ogóle całej rodzinie, znajomym ze akurat ich bozia musiała pokarac tobą...

Gość hsafo
Za co byś zapłacił za jej głupotę? przecież to kretyństwo. Takie rzeczy to tylko w slamsach. Chciałbym ją widzieć za 10 lat:D Miałem koleżankę co tak dorabiała ssąc pałę miała kolczyka w języku raz jednego gostka zacięła i co tak jej wpierdolił, że teraz to sobie może ale z torbą na głowie. Porażka takie panienki to dno to już nie są nawet ludzie, kobiety to są szmaty:D za kasę to ja kupuje wódkę, chipsy i kurwę:D Więc to nie było takie niewinne: "oj oj biedna jestem chciałam sobie dorobić nic złego nie zrobiłam" jasne, nic złego nie zrobiłaś kurewko:D hehe Pozdrawiam wszystkie wiejskie gwiazdki:D Buziaczki dla was ale nie wiem w co chyba w torebkę bo syfa można złapać:D

przez takie kurwy jak ona,duzo związków sie rozleciało,bo taka dziwka nie patrzy czy facet zajęty czy nie,byle zeby... wrrrrrrr

zakłamane pały...zawód najstarszy na świecie..a panienka może nie mądra ale napisała że szuka STAŁEGO sponsora, palant sie trafił i tyle. Ciekawe tylko że to faceci tak sie unosza...

Gość hsafo
HEHEHE zawód heheh kurewstwo dla mnie to nie zawód, zawód to dla mnie coś co się wykonuje legalnie i z godnością. Nadstawienie dupy to nie jest ani legalne ani godne. Ci którzy mówią, że panienka postępuje ok widocznie korzystali lub korzystają z takich usług. Wstyd szkoda gadać.

Gość nina17
to byl moj pierwszy raz w sponsoringu teraz na pewno kasa z gory kto nie placi ten nie rucha a wy sie uspokujcie jedne dają za darmo ja za kase

nooo i to jest dobra płenta... dzisiaj jest np masa studentek które nie maja na czynsz i jakos sie ratuja...a czy sa złe?

Gość hsafo
Jesteś zwykłą szmatą:D

Gość hsafo
pewnie że są złe. Nic je nie tłumaczy. Kurwa to kurwa nie ważne w jakim celu.

Gość hsafo
Studentki zazwyczaj nie dorabiają bo na mieszkanie nie starczy, tylko bo nie starczy na ciuszki lub kosmetyki. Więc to bardzo złe.

Nie kozystam z takich usług ale wiem że popyt rodzi podaż, więc nie pierdol mi tu o moralności. Tysące facetów oddaje żonie pęsje a one im robia dobrze za nowe futro. Jak to nazwiesz? Legalna kurwa?

Gość hsafo
Nie słyszałem o takiej sytuacji:) Ale skoro takie zachodzą że mąż oddaje pensje żonie za loda heheh Dla mnie to nie jest facet:D Jeśli to historia z Twojego życia to współczuje:D A sex to nie zabawa lecz okazanie uczucia. Jeśli robi się to tylko dla samej przyjemności spuszczenia się co to za frajda? Miałem wiele kobiet i uwierz mi jest zajebista różnica w sexie z miłości i sexie z panienką po dyskotece. Jak się to zauważy żałuje sie tych wybryków.

...sex to nie zabawa lecz okazanie uczucia... to sie milosc nazywa sex to po prostu bzykanie a gdy jest do tego miłośc to to jest miłe bzykanie... co ty wiesz o zabijaniu?....:D:D:D

Gość Ale macie frajdę o tym pisać.

Gość hsafo
Yob jesteś żałosny pasujesz do nina17 :D Stworzylibyście wspaniały związek:D heheh pozdrawiam

Gość kaolka
tak sie sklada ze mam chlopaka od 3 lat tego samego jestem z nim bardzo szczesliwa nie trza mi zwiazkow ale jedziecie po mnie a koles nie dosc ze skorzystal 3 razy lacznie bez gumy to jeszcze ta smierdząca pała

Gość hsafo
Na głupotę nie ma lekarstwa

Gość kiepska prowokacja

Gość nina17
takie rzycie a nie prowokacja chyba twoja mam jak cie rodzila powiedzia;la to prowokacja i teraz tak masz;/

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ :o i co ninusia dalej bedziesz robic kariere???? :p czy sie zrazilas na dobre?