Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek po 30

Wahania uczuć

Polecane posty

Gość gostek po 30

Jestem już trochę po 30 i byłem ponad 4 lata sam, wcześniej dwa dłuższe nieudane zwiazki i czy też tak macie: Poznajecie dziewczynę czy faceta, jest fajnie, zaczynacie być razem i po 2-3 tygodniach nagle pojawiają się jakieś lęki i wahania, czy to na pewno ta/ten. Raz jest super, a raz nagle zwątpienie po jakiejś sytuacji. Czy to taka natura miłości po 30, czy coś z moimi emocjami i uczuciami nie tak, bo nie wiem jak do tego podejsc, a nie chcę kogoś skrzywdzić przez głupotę.

Gość obserwuj sytuację
nie deklaruj się, obserwuj drugą osobę czy jest fair, czy jej zależy i ostrożnie rób krok po kroku do przodu. Nic na hura.

Gość dzis smutna
w pewnym wieku już się ocenia i dobiera partnerów biorąc pod uwagę kilka kryteriów, wiadomo,że na początku wszystko jest na stopie koleżeńskiej, leki i obawy są czymś naturalnym jeśli ta osobę zaczynasz traktować tako potencjalną kandyadtkę/a na zycie

Gość beverley
wiec wieje w twoich zwiazkach nuda , bo ja sie z mezem nawet nie mam czasu zastanawiac ufamy sobie i wierzymy ze nasze uczucie (co chwile poddawane jakiejs probie :-( teraz to choroba meza) jest w stanie przezwyciezyc wszystko

Gość gostek po 30
ja właśnie wszedłem w związek po dobrym koleżeństwie. Kiedyś zostałem zdradzony, wcześniej tez nie było lepiej, i jakieś lęki chyba pozostały. Mam tego świadomość, chyba stąd to.