Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beverley

na dwa fronty

Polecane posty

Gość beverley

czy ktos z was leci czasem na dwa fronty ?? bo mi sie raz maxymalnie 4 fronty trafily ale mialam biegania i strachu przed wpadka ,ale przygoda fajna na wspominki na stare lata (jesli dozyje starosci bo teraz to roznie bywa :-/ )

Gość chora *Sami*
z kazdym z tych 4 frontów sypiałaś?

Gość KASNDRA
ja musiałam prowadzić kalendarz bo się gubiłam gdzie, z kim i o której, to były szalone lata młodości, dawno temu

Gość tez tak mialem
A ja tylko z trzema kobitkami spalem tego samego dnia, bo kobitki tak maja i bardzo chetne sa.

Gość elmondo35
ja sypiam tez z dwoma kobietkami i jest mi super

Gość elmondo35
jedna ma 20 lat a druga 35 tak jak ja 20-latka bardziej jest aktywna i otwarta na wszystko

Gość beverley
ja raz sie z obydwoma naraz umowilam o tej samej godzinie u mnie w domu jeden siedzial w kuchni ,myslac ze mam tapetowanie w pokoju i ten facet to robotnik , a ten drugi myslal ze przyszedl facet do naprawy mikrofalowki,biegalam z pokoju do kuchni i spowrotem jak szalona :-/

Gość KASNDRA
ale umawianie się z kilkoma facetami to nie to samo co bzykanie się z nimi, ktoś tu myli pojęcia

Gość beverley
wlasnie ja sie tylko umawiam

ach,więc to zupelnie normalne że daje się doopy na prawo i lewo...-przepraszam wykładowco,że uraziłam Twoje uczucia...to chyba stąd że zazdrosna jestem chorobliwie :D

Gość beverley
zazdrosni to sie boja zawsze takich jak ja heh ,ja nie napisalam ze sie z nimi bzykalam tylko umawialam ,a to chyba roznica ,ale zazdrosnicy maja to do siebie ze widza rzeczy ,ktorych nie ma

stosunki ze stalym kochankiem, kochanka to nie to samo co dawanie dupy na prawo i lewo, to w kwestii definicji, np. w malzenstwie dobrze by bylo zebysmy rowniez byli dla siebie dobrymi kochankami :), a czy manipuluja, na pewno! ;)

Gość KASNDRA
beverley, bo niektórzy maja takie podejście,że jak ma powodzenie to pewnie teżdupy daje, żałosne

krytyczną opinię napisałam po tekście "też tak mialem"...więc proszę mnie nie atakować i nie zarzucać jakiejś zazdrości jakby bylo czego zazdrościć..heh :)