Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

halina frackowiak

historia jak z archiwum X

Polecane posty

wczoraj na oddział została przywieziona 24 letnia dziewczyna z 2 letnim strazem małżenstwa , nie trzymała moczu podczas badania ginekologicznego okazało sie ze ma błone dziewicza i dlatego nie trzyma moczu bo jej mąż posuwał ja w cewke:O:O:O:O:O i była strasznie rozciagnieta a ona nie była tego swiadoma nigdy nie była u ginekologa:O..nie pytajcie jak ...nie wiem wszyscy byli w szoku:O:O no wiec wycieli jej błone dziewicza(była strasznie gruba):O i sie okazało ze ma dwie pochwy i dwie szyjki...jakby przegroda w jej pochwie:O:O:O:O ja pierdole co sie dzieje histora autentyczna:O wiadomość z pierwszej reki

Gość siliana
0,5/10

Gość siostra ukradła mi lodówkę
i oczywiście w przerwie na drugie śniadanie cały szpital odwiedzał pacjentkę żeby sobie pooglądać jej pochwę ;)

naprawde!! wiem ze nikt nie uwierzy siostra pracuje na ginekologii i mi to opowiedziała tez byłam w szoku nawet jesli nie wierzycie ze to [prawda to wyobrazcie sobie ze tak naprawdę mogło byc:O

Gość Warkoczunio Kometunio
To w cewke się tez roocha :o

nie wiem jak to mozliwe mnie wszystko boli jak o tm mysle...wszyscy w głowe zchodzili jak to mozliwe i jaki to bl musiał byc dla niej byc moze miała jakies wady anatomiczne tej cewki ze dała sie az tak rozciagna:O

Gość faworkowa
zeby baba zamezna nigdy u gina nie byla :O ona jest uposledzona ale facet to cewki od pochwy nie odroznia to nie ma mozgu :O

nie wiem chcieli jak najpierw zbadac usg dopochwowo ale nie mogli wsadzic jak najpierw nacieli błone i sie dziwii ze taka ciasna i lekarz stierdził zeby jeszcze troche naciac pochwe od strony odbytu i sie okazało ze ma 2 wejscia do pochwy:O:O ale najlepsze jest to ze on nie byli swiadomi tego:O

ale mąz teraz ma dobrze, ma zone i kochanke w jednej osobie...tylko czy ten cielak znowu sie niepomyli? np. w oko?

Gość Sage
Jak się zaleczy tą straszliwie rozciągniętą cewkę, to w zasadzie całkiem ciekawie z tymi dwoma wejściami do pochwy. Można użytkować na zmianę :) Gorzej jak dziecko, co wtedy, to sobie nie wyobrażam...

ja mówie do siostry matko równie dobrze mógłby probowac wpakowac jej penisa w dziurke od nosa...siostra na to , że w dziura w nosie to przecież jest ogromna w porównaniu z cewka:O pomyśle jak boli cewnikowanie:O a o dopiero cos takiego

wycieli jej błone...i zrobili bembenek...:D:D:D

Gość prowokacja denna na maxa

noz przeciez jak czytam to mnie tam wszystko boli 😭 Nie rozumiem jak wchodzil tam pierwszy raz, to przeciez ona musiała wrzeszczeć, czy nie pomysleli, ze cos jest nie tak ? Skąd ci ludzie są ? Nie chce mi się w to wierzyc :o

Gość maly2111
to czym kobieta sika??? myslale ze tym samym gdzie sie wklada.

Warkoczunio Kometuni może dziewcze sie od przeczkola nie ta dzurka bawiło i z cewki sie cewa zrobiła? a 2 pochwy to ewenement i mutactwo zwykłe:)

Gość faworkowa
dobre z tym bebenkiem :D

Gość maly2111
to nie tym gdzie sie wklada ???a gdfzie ma cos do sikania???

Gość maly2111
no u mnie jest wspolne do sikania i nasienia -a u kobiet to tez czy nie??

wiem ze to brzmi nie możliwie ale słyszałam to od osoby z pierwszej reki wiem ze na kafe jest milion róznych prowokacji i ta brzi mega dziwnie ale to prawda i mnie tez to sobie ciezko wyobrazic:O

tak z 5x i ordynator sobie zestaw perkusyjny złorzy:)