Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co mu chodzi

Materialista?????????????????

Polecane posty

Witam Co sadzicie o tym spotykam się z facetem od jakichs 2 miesiecy (wszysko swierze) mieszkamu w Londynie (obeje jestesmy polakami)kazdy z nas zarabia i ma dobra prace mamy po 28 lat. Ostatnio ten facet zaprosil mnie na impreze do znajomych z opcja ze ja u niego spie po imprezie i jego swpolokatorów nie bedzie. Powiedzial ze bede spala w jego pokoju a on w pokoju wspolokatora.( Dodam ze jeszcze nie uprawialismy sexu ani nic- tylko sie calowalismy ) No i wrocilismy po tej impreze i nagle pojawil sie wpsolokator , natomiast ten facet z ktorym sie spotykam tak sie opil na tej imprezie ze masakra. Zostalam w duzym pokoju sama(dobrze ze wspolokator przyniosl mi spiwór) na drugi dzien facet powiedzia ze przeprasza i ze to ja powinnam spac u niego w pokoju a on w duzym, zaczelam sie z nigo smiac ze sie tak opil na co on do mnie : ze taki byl plan. Jak wychodzilam kulturalnie zapytalam ile mam mu oddac kasy za impreze na co on ze szczegolami wyliczyl ile bylo na wodke ile na cos tam i ze razem to 8 funtow, Zaczelam sie smiac wyciagnelam 10 i powiedzialam ze reszty nie trzeba bo to za nocleg. A on schowal kase i powiedzial dzieki. Czy to jest normalne???????????

Gość fgxcbg
tak to jest normalne. tylko kup sobie slownik

Duzo facetow, ktorzy wyjechali za granice tak sie zachowuje, ogolnie Polacy nie maja gestu w porownaniu do Angoli. Dlatego ja juz sie z Polakami nie zadaje, po prostu dusigrosze sa i tyle!

fgxcbg --------- słownik nie pomoże----------jestem dyslektykiem ale dzieki

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ :o ja bym tego czegos facetem nie nazwała :O

Gość fgxcbg
"jestem dyslektykiem" ------ czyli jesteś gejem :D to może twój partner się naczytał o zołzach i teraz zgrywa że niby nic, a potem jak cię weźmie to tylko raz

Wiecie tu nie chodzi o kase bo te 10 funtow w Polsce to jak 10 zl tylko chodzi o sam fakt. Facet zaprasza mnie na impreza a na drugi dzien wystawia mi rachunek.

Gość klitkuś
trza mu było doopy dać to byś płacić nie musiała

Wiecie pytam o tą kase bo spotkało mnie coś takiego pierwszy raz. Wcześniej byłam w długim zwiazku wiec nie pamietam jak to jest na początku. Ale zeby od razu rachunek wystawiac. To tak smao jak w Polsce poszlabym z facetem na kawe a potem do kina, a potem zapytala ile mam mu oddac kasy(wiecie tak z grzecznosci) a on by mi wyliczyl ze kawa tyle kino tyle wiec razem to tyle.

Gość zapytałaś ile za imrę
a teraz franzolisz, że wyliczył... po cholerkę pytałaś? tylko, by udać, żeś taka grzeczna i skrupulatna babeczka... i liczyłaś, że powie spoko, nie ma sprawy... jezuuuuuu jak ja nie lubię idiotek!

zapytałaś ile za imrę - zapytalam ile mam mu oddac bo piłam wódke i bylam nai mprezie proste - zapytalam z grzecznosci !!!!!!!!!! ale bylam teztam jako jego osba towarzysząca i mnie zaprosil duzo wczesniej. Poprostu nie ogarniam czy to normalne ze facet najpierw zaprasza a potem wystwia rachunek.

Gość klitkuś
nie to nie jest normalne. to ja zawsze wystawiam facetom rachunek ni eoni mnie. jak chcą wystawiam nawet fakturę wat

Gość a to burak
🖐️ to nie jest normalne. ale połowa polaków w Anglii to żałośni materialiści, którzy do tego z dyplomem uczelni są zdolni pracować na zmywaku byleby dostać więcej kasy 🖐️ radzę ci wracaj do kraju 🖐️ i na przyszłość z takimi palantami sie nie umawiaj

zapytałaś ile za imrę ---------------a pozatym mieszkam w kraju w którym raczej nei miewa sie klopotów finansowych- wiec tu nie o kase chodzilo powtarzam tam 10 funtow to jak u nas 10 zl. Tylko o zasade wiec z rezolutnoscia to nie mialo nic wspolnego.....a zapytalam z grzecznosci

a to burak ---------widzisz ten facet co mnie bardzo zdziwilo owszem ma duplom uczelnni bardzo dobra prace w banku, wlasne mieszkanie w uk!!!!!!generalnie jest dobrze sytuowany.... a ja tez nie nazekam.....mam dobra ...ba nawet bardzo dobra prace w zawodzie i dobrze zarabiam wiec powtarzam tu nie chodzi o 10 funtów bo to sa grosze nawet dla czlowieka ktory zarabia minimum.

Gość Zakorzeniony
I Bardzo dobrze,że zapytałaś ! Przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia. Olej gościa bo mnie warto.... Jakiś palant. Nawet w zapadłych wioskach jak chłopaki idą na dyskotekę do remizy to mają za punkt honoru zafundować to czy tamto nawet swoim kumplom, a swojej dziewczynie ...pomyśl sama

Gość Zakorzeniony
Jeżeli nie zrobił tego dla kasy tylko dla zasady to jeszcze gorzej o nim świadczy. Bankierzy i księgowi mają łatkę materialistów i nudziarzy , a ten Twój nawet się nie próbuje z tym maskować