Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka2006

Trudności ze zrobieniem kupy u 2-latka?

Polecane posty

Gość juleczka2006

Moja dwu letnia córka kupke robi raz na 2-3 dni.Jak juz zaczyna ja robic to jest masakra placz krzyk ze boli ja brzuszek,to trwa okolo 40 minut i dopiero po takim czasie zrobi malego bobka.Co mi poradzicie?Nie jada nic tłustego smarzone sporadycznie je owoce warzywa..Niewiem co mam juz robic...????????????

Gość kasieńka82
mój synek ma podobne problemy. Podaję mu wtedy jabłko i danonki. Pomaga też zwykła maślanka.

Gość juleczka2006
?

Gość juleczka2006
Daje jej duzo serkow i jogurtów ale z przegotowana woda nigdy nie dawalam.SLYSZALAM TEZ O CZOPKU GLICERYNOWYM...ALE CZY MOGE DAC GO TAK MALEMU DZIECKU?

przestań, kretynko, żartowałem z tą wodą. Zawsze tak słuchasz co ludzie mówią? Nie dawaj mu tego jogurtu z wodą bo wykończysz dzieciaka :o

Gość juleczka2006
WIESZ CO KRETYNIE TO PO JAKA CHOLERE WOGOLE PISZESZ JAK NIE MASZ NIC MADREGO DO POWIEDZENIA!!!!! PO CO TAKI DEBIL WOGOLE JEST NA TYM FORUM???!!!!

Ja mam taz problem z kupkami mojej 2, 5 rocznej corki :( Ostatnio zaaplikowalam jej polowke takiego wlasnie glicerynowego czopka dla dzieci. Rezultat po 1h , luzna kupka :) Wiem , ze nie mozna dzieci przyzwyczajac , ale jak dziecko meczy sie tyle czasu , to tez nie jest dobre .

Gość xyxx
czopek się daje nawet niemowlętom więc takiemu starszemu tymbardziej

Mam tez tabletki do ssania dla dzieci ktore zawieraja duzo blonnika, ale moja nie chce ich ssac, choc sa o smaku owocowym.

Gość juleczka2006
A co to sa za tabletki?

Gość juleczka2007
Debilu czemu sie podszywasz pod moja nazwe.PALANT DO POTĘGI ENTEJ

Gość juleczka2007
Ciąg sie debilu z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedia-Lax to jest nazwa tych tabletek , z tej serii mam tez czopki glicerynowe . Dla dzieci od 2 lat. Tylko nie wiem czy kupisz je w Polsce, bo ja mieszkam za granica i tu je kupilam. Ale popytaj w aptece, moze maja to , albo jakis odpowiednik tego :) podawaj jej duzo oliwy z oliwek do jedzenia , dodaj do potraw ( do zupki, ziemniaczkow, warzywek, mieska )