Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mik i

Uroda

Polecane posty

Gość mik i

Witam wszystkie kobiety na tym forum:) Kochane od dłuższego czasu bym bardzo chciała w sobię coś zmienić, chodzi mi o moją twarz, mam teraz ciemne do ramion włosy z jasnymi pasemkami, ciemne niebieskie oczy , dość smukłą twarz, ale i bardzo śniadą , oraz chcę zapuścić brwi bo są cienkie a przedewszystkim bardzo jasne, nie wiem co mam zrobić z kolorem włosów, bladzizną oraz brwiami żeby to ładnie wyglądało, a więc bardzo was proszę o wielką pomoc :(

Gość lilllo
Na brwi najlepszy olejek rycynowy Są ciemniejsze i szybciej odrastają

Gość marikamarika
Dzięki śliczne, ale co zrobić z włosami jak myślisz kiedyś były bląd i długie jedi mówili, że w takich mi lepiej a ini, że w ciemnych a mi się tak podobają blond tylko myślę że będe za blada co do blandu.

Gość megiiiip
ja radziłabym braz np czekolada albo kawa palona, brwi przyciemnić henną, na buzie ładny podkład, rozświetlić skronie pudrem w kulkach i róż na policzki.

Gość megiiiip
a włoski sciąc na boba z dłyzszymi pasmami z przodu.

moim zdaniem w bląd bedzie Ci super...Nie bedziesz wyglądac blado;p własnie tak ładnie delikatnie:).A włosów nie ścinaj..:) Do brwi olejek rycynowy i bedzie ok :)

Gość mik i
dzięki śliczne dziewczyny, właśnie włosów to chyba bym nie chciała ścinać ale ten blond mnie strasznie kusi hmmmm dobrze jest czasami wysłuchać innych osób to pomaga:) ale znów za podkładami to nie jestem chciałabym mieć taką cere jak niektóre dziewczyny mają blond włosy i jasną karnację ale wyglądają olśniewająco :( no coż dzięki laseczki za rade jak coś jeszcze wymyślicie to piszcie z ogromną ochotą przeczytam.