Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to rooobi

ZADZWONIL I ZAPYTAŁ....

Polecane posty

Gość dlaczego to rooobi

CZy łączyło mnie coś z jakis kolesiem,z którym nie jestem nawet na Ty!!! Boże:( Powiedział że i tak sie dowie i mam powiedzieć czy jestem pewna tego ze nic mnie z nim nie łączyło! Po co mi to robi???? Czego On docieka?? Nie znam tego człowieka nawet;( Jestem załamana ,nie odzywa sie nawet do mnie... Mam ochote kopnąć Go w dupę!!!

Jestem załamana ,nie odzywa sie nawet do mnie... Mam ochote kopnąć Go w d**ę!!! ale tak bardzo go kocham, jest taki cudowny, jak do niego dotrzec? czy ktos tak ma?

Gość dlaczego to rooobi
Kocham Go,a On mnie rani tymi tekstami;( Boże... Co mnie przy Nim trzyma????;(

Gość dlaczego to rooobi
zawsze szczery Twoja głupota aż razi..ale to tyle na Twój temat,bo nie chce mi sie Ciebie komentować :*

Gość KASNDRA
może jemu ktos coś naopowiadał, i tak bywa.....

Gość smuuuuteczek
Zawsze szczery,TO JEST SEDNO,udało ci się chłopie trafić w środek środka....

Gość dlaczego to rooobi
Ale co ktos mógł naopowiadac? Jak ja go nie znam!!! ;(

Gość Misia24s
" Kocham Go,a On mnie rani tymi tekstami;( Boże... Co mnie przy Nim trzyma????;(" Nie no laska ok:D Przejdzie mu on Ci okazuje miłość chce Cię rozstroić nerwowo jebać jak ma humor i opierdalać żeby się dowartościować:) Więc nie porzucaj go jest spoko:) Będziecie szczęśliwi on czasem da Ci w twarz spoko:) Ale może być też tak, że znudzisz mu się, albo przypuści że spotykasz się z Bradem Pitem bo tak na niego patrzyłaś jak oglądaliście Wywiad z Wampirem. W tedy on Cię zostawi i będziesz na dnie. Ale looz trzeba kochać spoko:D

Gość chora *Sami*
kopnij Go w dupę i zainteresuj sie tym o którego była awantura.Moze Ten Twój facet to jasnowidz...;)

Gość smuuuuteczek
Fajnie Sami,że pomimo choroby humor Ci dopisuje:)Zdrówka życzę

dlaczego to rooobi zawsze szczery Twoja głupota aż razi..ale to tyle na Twój temat,bo nie chce mi sie Ciebie komentować :* zauważyliście, jak ten "buziak" na końcu świetnie pasuje do tonu jej wypowiedzi? autorko... czy ty masz jakieś rozdwojenie jaźni?

Gość chora *Sami*
no i tradycyjnie panowie zamast skupic sie na problemie nabijają sie z autorki.

Gość poledopopisu
Moja "koleżanka" od swojego chłopa dostaje ciągle teksty jaka ona to jest głupia, suka, bez mózgu, płytka itd itd Rzuca go co tydzień, ale tylko na chwilę "bo on jest taki cudowny" Żal.

zawsze szczery mnie też rozbawiłeś a Twoja wypowiedz = to co ja myślę... pozdrawiam :)

Gość alizeeeeee
spytaj go czy moze jest ktos kto chce abyscie byli skluceni ,i moglby takich glupot mu nagadac ,powiedz mu jak sie czujesz po tym co ci powiedzial

dlaczego to rooobi jesli wierzy innym to sorki ale po co tkwić i meczyć się z kimś takim? no chyba że celem Twego istnienia jest udawadnianie że nie jesteś wielbłądem...

no i tradycyjnie panowie zamast skupic sie na problemie nabijają sie z autorki. tradycyjnie nie masz zbyt wiele do powiedzenia, a ja gdy widze problem to szczerze podaje rady i rozwiazania, gdy problemu nie widze, tak jak w tym przypadku, to pisze to co mysle, lub robie sobie jaja :-)

Gość chora *Sami*
I tradycyjnie zawsze szczery-----bla bla bla bla wieje nudą panie wszechwiedzący

Gość chora *Sami*
dziekuje za to prawo łaskawy i wszechwiedzący .... dalej wieje nudą

Jestem załamana ,nie odzywa sie nawet do mnie... Mam ochote kopnąć Go w d**ę!!! dlaczego to rooobi Kocham Go,a On mnie rani tymi tekstami;( Boże... Co mnie przy Nim trzyma????;( dlaczego to rooobi zawsze szczery Twoja głupota aż razi..ale to tyle na Twój temat,bo nie chce mi sie Ciebie komentować :* na zaburzenia emocjonalne polecam to... http://psychorada.pl/ a na brak umiejetnosci komunikacji ze swoim facetem to...: http://wysylkowa.pl/ks766253.html pzdr.

Gość chora *Sami*
heheh rozbawiłes mnie --musze przyznać-- mam sie zaakceptować ,jednocześnie czytając Twoje posty na temat mojej głupoty:) ale akceptując siebie muszę zaprzeczać tobie ,wiec jesli to robie jestem głupia czy świadoma własnej wartości:) hmmm dziwny jest ten świat