Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka postu o sukni

czy kupowałyście suknie z internetu?

Polecane posty

czy któraś z was kupowała albo zna kogoś kto kupował suknie ze strony www.madameblanche.pl ??? nie ma podanego ani adrssu firmy ani telefonu kontaktowego... nie wiem co o tym mysleć. napisałam do nich maila ze jestm zainteresowana kupnem sukni, odpisali mi ze kosztuje tyle i tyle i dołaczly kwestionariusz do wypełnienia- imie, nazwisko, adres, tel, wszytskie moje wymiary(chyba ze 20 tych moich wymiarów) i informację że trzeba wpłacić zaliczkę na jakieś tam konto, oni wystawiaja mi dowód wpłaty zaliczki KP, a resztę należnej kwoty płaci się przy odbiorze sukni którą wysyłaja do mnie pocztą. Myslicie że to oszustwo??? zaryzykowałybyście na moim miejscu? dodam ze suknie kosztuje polowe mniej niz w salonie. co robic???

up

Gość zwariowana sekretara
ładne niektre suknie, ja bym chyba zaryzykowała skoro sa o połowe tańsze

Gość purpleday
przecież tam są zdjęcia ze strony maggie sottero. Dziwne, że nie ma żadnego kontaktu poza mailem. Nie wiem co to za firma, ale coś mi tam nie pasuje...

Gość purpleday
"Jeżeli nie odpowiadają Państwu gotowe modele sukien, a mażą o wyjątkowej, niepowtarzalnej sukni której nigdzie nie można będzie kupić, wówczas możemy ją dla was zaprojektować i wykonać. " Kurna i taki byk na stronie :D mażą-heh pewnie mazakiem mażą ;/

Gość komorka
czytałam gdzies, ze suknie są szyte wg tego wzoru co na zdjęciach, ale z gorszej jakości materiałów

wysłałam im maila czy mają jakąś siedzibe to facet podał mi adres w Legionowie pod Warszawą, nr tel. stacjonarnego i nr faxu.

Gość evvvunia
a mozesz napisac ile kosztuje?

Gość patusiakakka
sliczne niektóre, ale fakt moga byc szyte na wzór a tak to mi moga zrobic w kazdym innym zwykłym salonie. I niby suknia ta sam aco firmówka a wyglada duzo gorze. Mówiceie ze to magie sottero? chyba tam lepiej zajrze bo kilka mi sie bardzo podoba:)

Gość patusiakakka
napisz może jakies porównanie ile kosztuje jakas suknia

Gość mnie się bardzo spodobała
http://www.madameblanche.pl/436.html co prawda kiedy mierzyłam takie wielkie suknie czułam się trochę dziwnie, ale na modelce wygląda pięknie.

ta suknia która ja wybrałam w salonie kosztuje 3 tysiące a w madame blanche 1190 + około 50 kszt przesyłki sukni

zaryzykowałybyście dziewczyny na moim miejscu? przymierzałam suknie w salonie , bardzo mi się podoba, ale szkoda mi wydać tyle kasy. zadzwonie może pod ten numer który podał mi facet w mailu, niestety w o Warszawe niegdy nie zahaczam wiec osobiście nie sprawdze co kryje się pod adresem podanym w mailu

Gość co z was za ludzie
twoj telefon tam nic nie zmieni, bo moga powiedziec ci wszystko. przez te nie zobaczysz jak wygladaja gotowe suknie. a zdjecia sa modelami markowych sukienek. moze warto isc do salonu ze zdjeciem i uszyc podobna na miejscu gdzie bdziesz mogla ja zmierzyc. ja bym nie zaryzykowala, co to za suknia bez mierzenia? :O

Gość purpleday
ja też bym nie zaryzykowała, nie pasuje mi ta firma. Czemu na stronie nie ma zdjęć sukienek wykonanych przez ich firmę. No chyba, ze znajdziesz kogoś z legionowa, kto też jest zainteresowany suknią i sprawdzi jak wyglądają w rzeczywistości. Ewentualnie poszukaj opinii w internecie.