Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reagqsadgvdstr

Jak mam sie zachowywac na randce z nim?? ps jestem baardzo nieśmiała

Polecane posty

Gość reagqsadgvdstr

A wiec od bardzo dawna podobał mi sie jeden chłopak (X) - brat mojej koleżanki, która jest dziewczyną jego kolegi (Y). I ten Y dostał 2 zaproszenia po dwie osoby do restauracji, jedna wział dla siebie, druga dał X. I własnie on do mnie wczoraj napisał (nie mam pojecia skad ma mój numer, znamy sie tylko z widzenia), troche pogadalismy i zapytał sie czy nie poszłabym z nim do własnie tej restauracji, bo od dawna mu sie podobam:D normalnie spadłam z krzesła i byłabym w pełni szczesliwa, gdyby nie fakt, ze jestem cholernie niesmiala... Przy pirwszych kontaktach (bez skojarzeń) nie czuje sie swobodnie, prawie nic nie mówie, a jak juz cos to ograniczam sie do odpowiedzi 'tak' lub 'nie'...przy nim nie bede pewnie mogła ułożyc jednego prostego zdania. :O Macie jakas rade?

Gość piwoqwe
wypij piwko przed randką:)

Musisz się przełamać i zadawać pytania wyrażać swoje opinie tak jak się to robi w zwykłej rozmowie :)

Gość Misia24s
pokaż mu sutka będzie ok

Gość reagqsadgvdstr
levviatan - ale mam wtedy umysł tak nieczynny, ze nie potrafie nic mądrego powiedziec, ba, nie potrafie nic powiedziec:( szczera dziewczyna - nie bedzie dobrze...nikt nie lubi pustych, ograniczonych i głupich osób, które nie mogła zdania ułożyc, a ja pewnie taka mu sie wydam:O

Gość reagqsadgvdstr

Gość Ju......
Spoko. Nie musisz dużo nawijać, by się Tobą zainteresował. Po prostu interesuj się nim - niech to on mówi, Ty go czasem pochwal i patrz mu w oczy. I już jest Twój. :)

Gość reagqsadgvdstr
ju - moze masz racje, ale i tak bedze sie źle czuła gdy bede bardzo mało mówić. i to sie w przeciagu kilku spotkan napewno nie zmieni:O

Gość reagqsadgvdstr
szczera-ale ja przeciez nie napisałam, ze taka jestem (bo nie jestem:P) tylko, ze moge mu sie taka wydac skoro moim jedynym odzewem będą głupie uśmieszki (nieśmiałe osoby chyba wiedzą o czym mówie:O)

a slyszlas taki zwrot: nie martw sie na zapas, czasem lepiej sie nie odezwac i wydawac sie idiota niz to zrobic i rozwiac wszelkie watpliwosci :-)

Gość hrtqataha

chyba normalnie :) w końcu pewnie masz jakichś znajomych i przy częsci nie jesteś strasznie nieśmiała ta łatwo powiedzieć... ja przez nieśmiałość w życiu bym się nie znalazł na randce z dziewczyną

Gość Ju......
Za głupią mógłby CIę wziąć, gdybyś gadała totalne głupoty. A i to się czasem zdarza z nerwów. Będzie dobrze, nie ma się co stresować przed faktem. :)