Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Lubię słuchać bluźnierczych piosenek mojego syna

Polecane posty

"Rynek w Warszawie jest przyjebany gołębie tu latają jak pojebane ja je łapie kurwa jego mać zeby mojej dupie na obiad je dać (..)"

:D:D:D "Stoję na przystanku kolo PGR-u ktoś się przyjebał do mojego roweru ja powiadam wam wy jebane suki ze was kurwy rozjebie z bazuki(...)" :D

Gość hehehahahihihohohuhu
o mi to tworczoscia dra huckenbusha zalatuje :) fajne teksty. ale to synek sam uklada czy to jakis zespol? jesli zespol to prosze o nazwe chetnie poslucham :)

a sorki skoro ich sluchasz gdy go nei ma to to jakis zespol :) poprosze o nazwe ciekawie sie zapowiada :) takie zadawne piosenki dobrze mi robia na humor :) ze swojej strony polecam dr. huckenbush - plyta "czarna ziemia" i cream polo - wszystkie plyty :)

no to swietnie niech nagrywa ma chlopak talent dobre teksty!

rubikowa ja akurat jestem facetem :) posluchaj dra huckenbusha i wyluzuj ciemna maso :)

tekst zapodalas dobry tylko ze nie twoj. tak wiec nie masz szansy niczego wygrac.

ja CI powiem z tego gnoju beda plony :) a brzdaka na gitarze czy poki co sobie tylko podspiewuje do mikrofonu? moge skomponowac muzyke do jego tekstow?

hehe chodzi i kurwuje po domu ale śmiac mi sie chce... Ja tam wiem akurat skąd on to wymysla czy swoje czy skąś..... Poprostu chodzi i rymuje takie przeklinanki ze czasami z krzesła idzie spasc...

juleczka to juz lepsze :) zachecam do dalszych prob :) jakos nie mozesz do konca wyzbyc sie zerowania na tworczosci innych. probuj az uzyskasz cos calkowicie twojego, a nie 'kiedy ranne wstaja zorze' stoprocent no coz tak czy siak by kurwowal miedzy kolegami :) beka przednia! chociaz swojego gowniarza chyba bym upomnial zeby sie pilnowal :)

niekoniecznie. teksty piosenek nie musza byc w 100% logiczne, zostaw sobie pole do luznej wyobrazni, nie krepuj sie tak regulami, wyluzuj :)

poza tym tak czy siak chodzi o to ze to twoja gra na slowach, ktore juz ktos wymyslil. zarzuc cos calkowicie swojego. zamknij oczy, popusc wodze wyobrazni i napisz cos bekowego :)

super, nie muszą być logiczne, byle był jakiś chuuj albo kurrwa. Ot, niedługo to Amerykanie będą się z nas śmiać, że Polacy to niewykształcone debile.

amerykanie z nas ? hahaahaahah oni tam to dopiero jełopy są :O na studiach sie ucza tego co my w podstawówce i gimnazjum :O :D

tak, najlepiej nich kazdy slucha tylko chopina :) Julka co cie tak boli? niech bedzie ciekawie, roznorodnie, jakos - a nie nijako, szaro, jednorodnie. niech kazdy slucha czego chce a mnie bawia te teksty i jest ok :) narzucaj sobie faszystowskie ograniczenia jesli ci to pasuje ale odpieprz sie od innych :)

maseratti nie do konca sie z Toba zgodze co do amerykanow :) moim zdaniem nie sa ani madrzejsi ani glupsi od nas, a system edykacyjny na poziomie wyzszych maja na pewno lata swietlne przed nami wiec bez przesady wracajac do julki - nie wystarczy powiedziec kurwa i chuj. ale w pewnych okolicznosciach slowa te moga byc zabawne :) bardziej mnie bawia w tych rymowankach niz sztucznie eksponowane w psach

pamiętam jak w podstawówce powiedziałam na głos "dupa" na korytarzu, to wszyscy leżeliśmy ze śmiechu na podłodze. Ale widzisz, około 12 roku życia u prawidłowo rozwijających się ludzi, to przestaje być zabawne. Jak pierdniesz na środku pokoju, to też stoisz i się cieszysz?

nie, pierdzenie mnie nie bawi, podobnie jak bekanie. natomiast w tym kontekscie wulgaryzmy jak najbardziej :) ale kazdy lubi to co lubi i nie kazdemu musi sie to podobac :)