Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyyy

Czy jest jakis sposob zeby wzbudzic w mezczyznie te same pozytywne uczucia jak k

Polecane posty

Gość Czyyy

jak kiedys? udalo sie to komus pomimo ze powiedzial jej, ze nic z tego? dalyscie spokoj czy walczylyscie?

to wszystko zależy od tego w jakich okolicznościach się rozstali i czy chowają do siebie urazę.Jeśli naprawdę się kocha to trzeba walczyć,może objechane ale jakże prawdziwe :)

Gość Czyyy
ale jesli ten ktos wybral inna? lepiej dac spokoj temu pomimo swojego uczucia, prawda? .....

Gość Czyyy
masz racje, dziekuje Ci... :) sprawa jest skomplikowana, bo to najpierw ja odrzucilam jego uczucia, a pozniej nie udalo mi sie tego naprawic i wiesz... On jest teraz z inna. A ja wiem ze popelnilam ogromny blad, ogromny... chcialabym to jakos naprawic... nie wiem czy on sie przez pewien czas wahal czy tylko sie mna bawil, bo dawal mi nadzieje... to jest w sumie dosc swieza sprawa jeszcze i daltego wciaz troche sie ludze, ze moze wreszcie po tych przeszkodach bedziemy razem, a ona jest pomylka. ale nie chce im tego psuc... jesli jest szczesliwy, to przeciez dobrze. boli tylko to ze nie ze mna... on jest dla mnie bardzo wazny...

Gość Czyyy
Uczulona jestes??