Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UMRE CHYBA UMRE

SKĄD WZIĄĆ 200 zł????

Polecane posty

Gość UMRE CHYBA UMRE

potrzebne mi 200zł na wpłacenie pierwszej raty,chciałabym kupić rodzicom lodówkę na raty... Bo od miesiąca trzymają jedzenie na balkonie,bo popsuła im się ta ,którą mieli dopiero 4 lata i naprawa wyniesie ich 400zł!!! Skąd wziąć te 200zł?:( Ja się jeszcze uczę:(

Gość Justynka Justynka Justynka
Jezu...Ja od rana kombinuje...tez potzrebuje 2 stowki....tzn. mam 800zl., a potzrebuje do jutra 1000...

masz jakies pomysly? Moze cos na allegro wystawic?

praca dorywcza np roznoszenie ulotek / sprzątanie w domach / lub jako kelnerka na weselach

Gość dajcie ten przepis na gyrosa
bierz na raty gdzie nie trzeba wplacac przy zakupie tylko za miesiac, sa takie opcje.

Gość kombinacje animacje
pozycz 50 zl i idz na ruletke stawiaj na jakis wycinek kola, nie graj czarno- czerwone, bo to nic nie daje, chyba ze bedziesz mial dobra intuicje to zaryzykuj, wygrana = 100 % zawsze wygrywam na ruletce, odchodze kiedy trzeba a nie czekam na kokosy jak reszta przegrancow

Gość wez na raty bez pierwszej
wpłaty, tzn. z taką opcja ze pierwszą rate wpłacasz za miesiąc

Gość UMRE CHYBA UMRE
ja mieszkam w małym mieście,szukałam ogłoszeń,pytałam ,dzwoniłam ...nic nie ma:( Mam własnie pierscionek!!! Ale teraz złoto i karaty są w niskiej cenie:( I pewnie wezmą za niego grosze,choc wart jest naprawdę sporo!:( Smucę sie ,tak mi przykro...Chciałabym pomóc ,a nie wiem nawet jak:(

Gość UMRE CHYBA UMRE
Justynka też widzę w potrzebie jesteś!;( Jejku jak ja bym chciała mieć te pieniążki:( Gdybym miała pracę! A to jeszcze szkoła! Pożyczyć,nie pożyczę...bo w jaki sposób pozniej bym oddała? Echhh :(

Ja znalazlam juz buty do sprzedania.Sa fajne, ale nigdy nie mialam okazji ich zalozyc.Nowki sztuki...Wlasnie zrobilam zdjecia...Zaraz zapytam w innym topiku ile dziewczyny mogly by za nie dac...

Gość UMRE CHYBA UMRE
Justynka straszne jest to jak potrzebne są pieniądze co?;( Porażka jejku...

Daj spokoj...Az nie chce mi sie myslec...A najgorsze ze jak jest jakis przyplyw gotowki to do konca nie wiadomo na co ja wydac i mi zazwyczaj idzie na ciuch...A teraz kurna jak potrzebne to ni ma...

Gość UMRE CHYBA UMRE
Zależy ile za nie dałaś,ja sie nie znam w ogóle w wycenie butków:) Ale są bardzo bardzo ładne!

Buty...Dziewczyny mi pisza ze 40-50 zl. nawet mi sie nie oplaca ich sprzedawac...

Gość moze oddaj
sie :-P

Juz sama nie pamietam...Kupowalam je w tamtym roku wlasciwie bez okazji...Nawet nie wiem po co...Zaplacilam za nie ok.70zl.

Gość UMRE CHYBA UMRE
Wiesz teraz studniówki moze na jakimś ogłoszeniu napisz...Na stronie swojej miejscowosci czy coś podobnego...

Dobra, z butami daje sobie spokoj...Moze kiedys sie przydadza....Z ciuchow nie mam nic do sprzedania, bo wszystko w czym juz nie chodzilam wyciagnela ode mnie mlodsza kuzynka. Mam mnostwo bizuteriii, rowniez nowej, ktorej nie nosze, ale szkoda mi kazdej sztuki...Sprzedawanie odpada... Podsuncie dziewczyny jakies pomysly....jak zarobic

Gość UMRE CHYBA UMRE
Ja też czekam na pomysły i rady ! No nie wiem jak zdobyc te pieniądze.Boziu gdybym pracowała!

Gość ddddddssdfd
a moze korepetycje???? z 10 godzin korkow i juz bedziesz miala te 200 zl :o proste. co studiujesz????

Gość UMRE CHYBA UMRE
U mnie korki odpadają... Ja się jeszcze uczę w średniej...

Tak...Ale kto teraz w ferie bedzie pobieral korki....(w mazowieckim sa ferie jeszcze dwa tyg.).

A umiesz np. ladnie paznokcie robic? teraz karnawal, studniowki...Mozna zrobic kolezance, pozniej kolezanki-kolezance... Tyle ze u mnie odpada, bo wogole nie mam do tego zdolnosci...

Gość buahah
to proste ,idz do agencji nawet w dzien sa niektore otwarte to zarobisz

Jezuuu wiem...A masz z 5-10 zl....? Mozna isc na automacie do gier hazardowych zagrac...Ja kiedys tak zrobilam...jak potzrebowalam kasy przed impreza...Wrzucilam 5 zl, wygralam 30...25 do kieszeni, a 5 zl. z powrotem w automat...I tak sukcesywnie, az w kieszeni znalazlo sie 150(tyle potrzebowalam)

Sama idz do agencji...Nie jestem jakas desperatka...