Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEZATKAPAULA

PROSZE O ODP. SLUZ WAZNE!!

Polecane posty

Gość MEZATKAPAULA

Hej!:) mam 20sty dzien cykllu. Od 5dni czuje bóle podbrzusza, jajnikow (w dniu dziiejszym sama macica boli), uczucie ciasnoci w pochwie (od około 3dni). Teraz mam biały budyniowy sluz jest go dosc duzo. Nigdy wczesniej nie mialam go tak duzo. Czy moge byc w ciazy? Kochalam sie z facetem w dni plodne:) Pozdrawiam!! P.S. Nie czuje aby byla to zblizajaca miesiaczka, jest poprostu za wczesnie na miesiaczke. Zawsze odczuwam jej przyjscie tak 3dni przed @. Ale nie 10dni no nie:D Pozdrawiam.

Gość MEZATKAPAULA
prosze odpiszcie cos.. Ja porpoostu nie wiem wiec pytam

Gość super mysza
kliknij tam na "Baze wiedzy" jeśli linki nie działają.

Gość MEZATKAPAULA
Czytalam tro juz. Ale ja sie pytam o ciąze i sluz po zaplodnieniu a nie o sluz plodny i nieplodny pozdrawiam

Gość p.y.k.a
no jest sluz bialy w ciazy,ale rownie dobrze wystepuje w normalnym cyklu

Gość MEZATKAPAULA
Zdaje sobie sprawe, ale nigdy wczesniej nie mialam go tak duzo!

Gość mloda1111
witam z tego co wiem w czasie ciazy śluzu jest bardzo duzo i jest ciagłe uczucie ze jest mokro pozdrawiam

Gość MEZATKAPAULA
Własnie na dodatek jest biały. mam 20sty dzien cyklu. I jest gio dosc duzo przez caly dzien nazbiera sie na cała zawartosc majtek (miejsce przy małej:)) Juz pewnie zaczely mi sie dni nieplodne, juz nie wiem czy to znak zaplodnienia czy dni nieplodne:( NA dodatek te bóle brzucha, byly w jajnikach, teraz sa przewaznie w calej macicy jaksie rusze lub wstaje z łóżka poprostu masakra.

Gość dffff
o zesz kurwa, zrob test idiotko a nie takie paskudztwa wypisujesz, krztyny prywatnosci te jebniete mamuski nie maja

Gość MEZATKAPAULA
dfff - nastepna zazdrosna cipa:) Niewazne. Wiesz na test troszjke za wczesnie gdybys była taka mądra dziewczynko:))

Gość do mezatkasratkapaula
wypier.alaj nikt nie jest zazdrorsny o twojego bachora z wtopy! hahahahahahahah idz ze sluz poogladaj sszma.to a jakbys nie wiedziala TAK JESTERS W CIAZY idz sie teraz ciesz powiadom swiat i ogolnie.. pierolo.na pierdola

Gość MEZATKAPAULA
Ten swiat spada na psy, ze az ludzie pokazują, ze są tak nisko intelektualnie. Moglabys chociaz udawac ze jestes troszke mądra i z klasą :>

Gość MEZATKAPAULA
A i bachorem z wtopy to mozesz nazywac tylko iwyłącznie siebie bo moje dziecko jest chciane idiotko:)

Gość dffff
wiem idiotko, wiec co ci da wypisywanie szczegolow o wlasnym sluzie? poczekja i zrob test albo lyknij postinor jak nie mielo za duzo czasu i spierdalaj ciekawe zjawisko ze kazda niemal baba co zajdzie albo to podejrzewa to nie ma krztyny godnosci i prywatnosci i sluzy, cipy, cyce od razu musi pokazac swiatu

Gość mloda1111
Boże porażka co tu wypisują .... a jesli myślisz, że to moze byc ciąża mierz sobie temperature przez kilka dni jesli jest powyzej 37 stopni to prawdopodobnie jest to ciaza a dla pewnosci zrob test pozdrawiam

Gość do mezatkasratkapaula
co innego chciane a planowane , wlasnie widze jak ty zajebiscie pokazujesz klase piszac ze masz caaaaaale gacie śluzu.. no bosko.. j.bie nas to! idz pomarudz swojej starej o ile cie jeszcze chce sluchac ;/ bo mąz to juz napewno ma dosc

Gość dffff
kuzwa no te gacie pelne sluzu wymiataja, i co nosisz taki ladunek caly dzien cz moze zbierasz gdzies w celu ustalenia ilosci?

Gość MEZATKAPAULA
lubie lizac swoj sluz

Gość MEZATKAPAULA
tak zbieram! do swojej czaszki z racji iz nie ma w niej mósku Ja mam klase Wy nie!! ja wiem wszystko najlepiej i o niechcianytch dzieciach tez! sama bylam niechciana :) mamusia wiedziala ze bede gÓpia i zarozumiala :) szkoda ze nie wiedziala ze mam pelne gacie sluzu hihihihihihi

Gość MEZATKAPAULA
to wyzej to podszywy wstretne bez klasy bo ja mam klase i sluz w gaciach TYYYYYYLE SLUZU!!

Gość dffff
niezle ci musi jebac z majcioch po calym dniu noszenia ladunku sluzu

ty szmato stac cie na to zeby sie pode mnie podszyc a teraz co zrobisz suko?? hahaha zal ci dupe sciska bachorze. Jestem mama a ciebie nie wiem kto splodził ale widac ze nasrane wglowie musisz miec po kims

Gość dffffff
uwazaj nie rzucaj sie tak bo jeszcze ci sie sluz z majtek wyleje mama nie jestes jak nie masz poprzedniego bachora bo nie wiesz czy z tego cos bedzie, to ze masz majty pelen sluz nic nie znaczy, nawet jak doszlo do zaplodnienia to moze dojsc do resorpcji zarodka lub samoistnego poronienia wiec nie sraj tak

ale z ciebie idiotka... Juz nawet nie bede na to odpowiadac, ale ciesz sie ze cie nie widze bo na bank bys dostala przez łeb szmato za te słowa. :)

Gość dffffff
ha ha ha bic to mozesz swojego bachora kretynko, o ile go bedziesz miec, byle nie za mocno bo ci sie sluz wyleje z majtek moze jeszcze poopowiadasz wszystkim jak twoj sluz smierdzi, jak smakuje albo np jak ciasna masz cipe, moze wystaw dupsko na ulicy co by kazdy mogl objrzec dokladnie i doradzic czy jestes zaciazona czy nie, nie zapomnij pokazac majtel ze sluzem

Gość dffffff
nawet wachala.... to teraz wystaw dupe przed domem, niech kazdy obejrzy zawartsc twoich majtek, bo tu na forum anonimowo ciezko doradzic, niech pomaca do woli, w koncu i tak nie masz krztyny godnosci i prywatnosci opowiadajac ze szczegolami takie obrzydlistwa

Gość Hania K
Witam ,ale u was tu chodem zawiało mam pytanko co oznacza śluz biały ciągnie sie słabo ale jest biały ! tylko bez obraz tylko pytam!

Gość mam tylko jeden komentarz
o k.rwa ja p.rdole!!! co za z.ebana laska. ogarnij sie