Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....

czy sa tutaj osoby studiujace marketing?

Polecane posty

Gość alunia....

zastanawiam sie nad wybraniem takiej specjalnosci na studiach stad moje pytanie do was czy jest ona przyszlosciowa? czy jzu za bardzo ob;egana? i jak z pracaa po niej?

u nas na "marketing i zarządzanie" mówią "gry i zabawy" głównie dlatego, że ludzie po tym kierunku to ciołki. Ale jeżeli to Cię interesuje to oczywiście, choć konkurencja jest spora bo i ludzi za dużo. Ważne, żebyś sobie podczas studiów załatwiła praktyki i zdobywała praktyczne doświadczenie. Wtedy będzie dobrze.

Gość alunia....
ja juz nie wiem co robic:( musze wybrac specjalnosc i mam 1000mysli na minute jesli wybiore marketing bedzie latwo jesli pojde ma scisly to ..bede tluc glowe matma i czy cos mi z tego przyjdzie? w sumie po oby kierunkach bede miec mgr ale na tym 2 bedzie trudniej:( sama nie umiem wybrac:(

tu nie chodzi o magistra, tu chodzi o wiedzę i robotę po studiach, zeby potem nie produkować tematów "Mam wyższe wykształcenie a nie mogę znaleźć pracy"

Gość alunia....
wlasnie chodzi o robote ...i ja nie umiem wybrac:( nie wiem co lepsze..ktora specjalnosc... czy w ogole bede pracowac w zawodzie?:(

Gość a co to kogos interesuje
wieksze znaczenie niz kierunek ma to co masz w glowie i zainteresowania w danej dziedzinie.

Gość najgłupszy kierunekkkkkkk
który kończą setki tys. ludzi, a pracy po tym konkretnej nie ma. Sama to też skończyłam i gdyby nie moja firma, to byłabym bezrobotna.

Gość chichotka....
zgadzam sie ze chodzi o prace ale wiele osob ma wyksztelcenie wyzsze w jakims tam kierunku a pracuje calkiem gdzie indziej wybor kierunku studiow nie gwarantuje ci pracy...

Gość alunia....
sama nie wiem co robic wybrac marketing czy inzynierie? kurwa mac mam 23 lata a nie umiem wybrac wiem ze to zalosne ale licze ze mi pomozecie:)

Gość ciezki problem masz
jak spasc z konia to z dobrego:p idz na scisly to jest zawsze poszukiwane a nie bedziesz miec mgr z marketingu jak 80% studentow:O

Gość alunia....
co mam robic? niech sie jeszzce ktos wypowie????????????????????

Gość ale masz problemy
iść na badziewny kierunek do którego studiowania jest się wstyd przyznać czy pójść na jakieś normalne studia? sama wybierz co wolisz

Gość alunia....
boje sie ze nie poradze sobie ze scislymi przedmiotami typu matma:O

Gość zazdrosni sa o ciebie
marketing i pedagogika tera z co druga osoba to konczy nic po tym nie ma:O

Gość a ja skonczylam
zarzadzanie i marleting, ale na tych studiach wybralam specjaliszacje bankowosc ubezpieczebie i rynek kapitalowy i nikt mnie nie traktuje jao os po marketingu tylko po bankwosci... tazke pozniej i tak duzoe zalezyd od tego w czym bys sie chciala specjaliszowac. ps bardzo duzo jest ogloszen na os po marketingu, tylko trzeba miec doswiadczenie i na tym sie skup:)

Gość alunia....
u mnie wlsanie marketing jest specjalnosci nakierunku finanse i rachunkowosc