Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalujaca

Czy jest szansa po rozstaniu przez 3 osobę?

Polecane posty

Gość zalujaca

Zostawiłam chłopaka dla innego bo się zauroczyłam, ale szybko zrozumiałam że to był błąd. Czy jest szansa że on zechce jeszcze być ze mną? Mówi że mi już nie zaufa, czy to się nigdy nie może zmienić?

Gość Rogacz 007
Nie nie zmieni się !!!Przedtem ty go olałas...teraz on oleje ciebie i tak byc powinno.Życze mu ,żeby sie też zauroczył i to wszystko jedno w jakiej oby nie w tobie .Ty na to nie zasługujesz.

Gość zalujaca
tak, ja rozumiem że źle zrobiłam. Ale czym wytłumaczyć tych facetów co mówią, ona mnie zostawiła ale ja będę czekał, czekał, czekał..., ma innego, ale jest dla mnie idealna, czy więc są 2 typy mężczyzn, honorowi i ci drudzy?

"czy więc są 2 typy mężczyzn, honorowi i ci drudzy" nie - są frajerzey i ci drudzy :D

Gość zalujaca
no więc zostało mi się cieszyć że byłam z niefrajerem :) drugi raz się zastanowię 100 razy zanim podejmę taką decyzję a jemu życzę aby lepiej trafił i czekam aż mi przejdą do niego uczucia :(

Gość Rogacz 007
O i teraz madrze myslisz.A co ty sobie myslalas jak go zostawialas,że on ma jaja nie w tym miejscu co potrzeba.Oo...a tu niespodzianka...facet jest w porzadku,wszystko ma na miejscu i jeszcze głowa mysli.Tobie tez tego zycze i nie pisze tego ze zlosliwosci 🌼

Gość zalujaca
Właśnie cholera nie wiem co myślałam... chyba nie myślałam i teraz za to płacę:( cóż, w dorosłym życiu się płaci za błędy, teraz się staram uczyć na cudzych :)