Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolololol

on jest zwykłym tchórzem

Polecane posty

Gość lolololol

mój facet własnie mi to udowadnia

Gość bede uprzejma
jak?

Gość wiekszosc facetow
jest podszyta tchórzem - najpierw chowają sie za spódnica mamusia a potem innych kobiet.😴

Gość lolololol
tak, że prawdziwy mężczyzna by stanął w obronie własnej kobiety. a on? on jak zwykle penia, bo co ktoś sobie o nim pomyśli. wrrr ;/ po 3. latach się doczekałam. Chłopca, który boi się zwrócić uwagę gówniarze.

Gość pfk
"tak, że prawdziwy mężczyzna by stanął w obronie własnej kobiety." a co, 10 dresiarzy cos niemilego ci powiedzialo, a on mial ich wszystkich pobic 💤 Po chooja narazac swoje zycie czy zdrowie?

Gość do pfk
nie 10 dresiarzy tylko jakas gowniara.:p

Gość lolololol
Chłopak z ferajny ---- a ty zobacz czy kutasa masz na miejscu, bo ostatnio dziewczyny się skarżyły, że nie mogły znaleźć jak chciały ci zrobić dobrze :)

Gość lolololol
po prostu, gdyby w waszym towarzystwie ktoś źle powiedział o waszych dziewczynach, byście się dowiedzieli, że ktoś z waszej rodziny przy kłótni wyzywał wasze dziewczyny od dziwek itd. nie zareagowalibyście na to? Nie mówie ze macie całkiem bronić dziewczyny, a ona ma siedzieć cicho jak mysz pod miotłą. Rzecz w tym, że moim zdaniem chłopak powinien innym dawać do zrozumienia, że nie zyczy sobie by jego kobietę źle traktowano.

Gość lolololol
a nie jakiejś gówniarze o 5 lat młodszej nie podobasz się przez to jak wyglądasz bo widziała twoje zdjęcia na NK, ona potem prowokuje kłótnie i zaczyna wyzywać od dziwek itd., a twój chłopak na to przekłada rozmowę z nią miesiąc na ten temat co o tym sądzi, bo to mu się nie chce, to nie ma weny, to coś innego, a ta mała gówniara przez ten czas nic sobie nie robi tylko jeszcze na bezczelu pisze do niego smsy ittd.Wiem moze pisze jak jakaś zdesperowana idiotka ale jestem taka wkurzona ze moghlabym wszystkich rozniesc:(:(:(

Gość no i po co ci taki
"facet"? :O:O:O

Gość lolololol
:( nie wiem:( wydaje mi sie momentami ze przesadzam. Bo jak denerwuje sie na niego po kolejnym wycofaniu się z tego żeby np. tą gówniarę opierdzielił, mówiąc `ze nie chce mu sie teraz` albo`nie ma weny` , zacvzyna wyzywać mnie pd bachorów i ze obrazam sie o gówno;/

Gość lolololol
???????????????????????????????????

Gość frufru
a Ty już chyba pisałaś kiedys, to ta młoda kuzynka Twojego faceta co do niego startuje?... coś ten Twój chłop miągwa straszna. już dawno powinien gówniarką potrząsnąc. ale wiesz, jeśłi ona się w nim podkochuje, a wie że nie ma szans to cóż dziwnego że się ciska?... spróbuj byc ponad to, chociaz wiem ze trudno...

Gość lolololol
miągwa to mało powiedziane. A jak się go o to czepiam i mówię mu, że jest zwykłym tchórzem, który boi się choćby gówniary to się obraża, że czepiam się o gówno. Dla niego może to gówno, ale dla mnie nie, bo w taki sposób daje mi do zrozumienia jak bezpieczna mogę się przy nim czuć. Bo to już nie pierwsza taka sytuacja, że ktoś z jego znajomych sobie za dużo `pozwolił` i to nawet w jego obecności i co? On się tylko uśmiechał, nie wiedząc co odpowiedzieć na głupie teksty.

Gość lolololol
ludzie powiedzcie mi ja przesadzam, czy naprawdę powinnam xoś z tym zrobić?

Gość despero_desperski
Tymi tekstami tutaj zniżasz się do poziomu tej gówniary. NIe każdy jest wyszczekany i potrafi rzucać ciętą ripostą, a jak do tego jest kulturalny, aby kogoś besztać to wybacz... może byś zamiast się ciskać o faceta pogadała z nim zwyczajnie dlaczego Cię to boli i jak wspólnie rozwiązać ten problem... no chyba, że wolisz faceta z nadmiarem testosteronu, który jak nie będzie miał gówaniry pod ręką do besztania to przyłoży Tobie...

Gość całkowicie czarny kot
albo to sama załatwisz, albo odpuścisz sytuację na swojego faceta nie licz masz lekcję, że skoro nie możesz na nim polegać w tak błahej sprawie, to w dużej potrzebie tez może stwierdzić, że "za miesiąc" powodzenia w życiu ze swoim odwaznym facetem

Gość nocny piotr
nie no bo najlepiej to ponajezdzac na facetow na kafe;p

Gość całkowicie czarny kot
PS. mój eks nigdy nie miał odwagi powiedziec swojej matce jednego słowa "stop, 'przestań', 'wystarczy' - trzeba umieć stawiac granice

Gość lolololol
kulturalny facet???? jak chodzi o mnie to za byle gówno umie tak mnie zjechać że aż w pięty mi pójdzie;/ więc wiecie. ;/ Wyszczekany to on jest, ale nie do tych osób co trzeba;/

Gość lolololol
ale mam doła:(