Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

jak jest u was po urodzeniu dzieciaczka??

Polecane posty

Pytam o okres. Jak wygladaly pierwsze miesiace gdy sie pojawil?? bardzo sie rozregulowal? Co ile potem mialyscie?? bo pierwszy dostalam po 4 miesiacach, potem po 28 dniach i teraz minal juz miesiac i nadal nie mam. Dostaje pomalu juz schizy, wiem ze moze byc nieregularny teraz, a my uzyawamy gum jednak mimo wszystko sie boje, bardzo... choc chyba nie mam podstaw. Jak wiec bylo u was???

no u mnie tez roznie normalnie przed zajsciem w 1 ciaze mialam co 28 dni ZAWSZE po urodzeniu 1 dziecka okres najpierw mialam co 36 dni pozniej z czasem odstep malal a jak zaszlam w 2 ciaze okres mialam juz co 25 dni :-/ teraz dostalam juz 3 razy okres i odstep mialam , najpierw co 30 dni, pozniej tez 30 dni a ostatnio 33 dni wiec tez roznie ciekawe jak bedzie teraz, ale czuje ze 30 dni, bo w 16 dniu bolaly mnie jajniki na owulacje a wtedy zawsze w 30 dniu dostaje okres :) wiec licze ze tak bedzie ;)

Gość acha
ja po pierwszej ciąży dostałam po trzech miesiącach i później był co 27-29 dni.Po drugiej ciązy dostałam po pół roku i było różnie przeważnie co 27 dni ale zdażały się przesunięcia do 34 dni

Po porodzie dostałam okres po czterech miesiącach-na początku września, potem był jeszcze w pażdzierniku. Potem przez dwa miesiące nie miałam wcale, teraz w grudniu lekarz dał mi luteinę na wywołanie i dostalam w Swieta dopiero. Obecnie mamy styczeń, a ja na razie czekam, już 30 dni. Jak nie dostanę, to mam przyjść do lekarza na badania i zaleci mi kurację.

no dobrze.Tzn ze ja dugo sie nie dostaje to trzeba z tym do lekarza isc??czy przeczekac jedynie???

u mnie jak juz sie pojawil to po pierwszym porodzie cudownie idealnie co 30 dni i trwal 5 dni cos pieknego :D po 2 porodzie odrazu wzielam tabletki tak wiec nie wiem jakby to wygladalo.

no ale do gina trza???? jesli spozni sie powiedzmy 2 tyg to do lekarza z tym czy czekac dalej??? jesli sie bedie mialo pewnosc ze ciazy nima

a mi tez gin przepisal yasminelle i kaal poczekac do pierwszej miesiaczki zanim zaczne opakowanie... dziwne

upsss zrobilam sobie skrót myślowy i tak mi wyszlo. Przepraszam.