Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaTaLiA-BaLiA

Co mam robić?! to już nie to samo

Polecane posty

Od 10miesięcy jestem z facetem, a od 7 mieszkamy razem. Wszystko bardzo szybko się potoczyło.Było by wspaniale,gdyby nie fakt,że brakuje mi czasów kiedy mieszkaliśmy osobno. Z utęsknieniem czekałam na spotkanie,on pisał do mnie dziesiątki smsów dziennie,miłe niespodzianki.Do tego seks...mogliśmy robić to nawet do całą noc,następnie 2godziny snu i do pracy/uczelnię. Wszystko było spontaniczne,nawet jak mnie odprowadzał to potrafił \"rzucić\" się i namiętnie całować. Teraz... raz dziennie seks,do tego krótko,nie dba o grę wstępną i tylko ciągle pytanie co na obiad. Oczywiście mowi mi,że mnie kocha i bla bla bla... ale nic poza tym. Nudzi mnie to... Jak mam zachęcić go abyśmy znowu mogli się kochać wszędzie i o każdej porze? Co robię nie tak,że nie jest już tak jak kiedys? proszę was o rady, bo jestem zrozpaczona

zacznij wychodzic z domu, zeby mial okazje za Toba zatesknic. Zrobiliscie blad, mieszkajac razem po tak krotkim czasie..

żałuję tego teraz. Czuję się uwiązana,ponieważ jak nawet wychodzę to jest awantura,że idę się spotykać z innymi facetami :/