Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szampon

Ej, pomóżcie

Polecane posty

Gość szampon

Nie mam nikogo, nie mam chłopaka, nie mam koleżanek, nie mam kolegów. Nie mam też pieniędzy ani żadnego talentu, ni specjalnej urody. Nie mam rodzeństwa i rodziny. Mimo to zdecydowałam dalej żyć. CO Z TYM DALEJ ROBIĆ????????!

Gość szampon
ale KURWA Z CZYM?!

Gość szampon
tyle to ja sama wiem. nie po to się wysilam i tu piszę, żeby mi ktoś powiedział to, co już wiem

Gość szampon
Jak wy- ludzie sukcesu itd to robicie że MACIE WSZYSTKO!!! ja też tak chcę!

Gość mam dzień dobroci
praca, praca, praca, ale z głową a nie przerzucanie belek albo wypełnianie druczków za 1200 brutto

Gość szampon
dobra, a rodzina, dzieci, dom, studia, ...

Gość szampon
PRACA TO NIE WSZYSTKO!

Powiem Ci tak: mam kolezanki-ale mnie nie rozumieja mam kolegow- tez mnie nie rozumieja chlopak? nie , nie mam ale jest facet na ktorym bardzo mi zalezy i zdaje sie ze go kocham badz co badz nie jestem z Nim przez swoja glupote a teraz nie chce mi sie zyc :/ moral? jebac facetow i nigdy nie doposcic aby serce zaczelo szybciej bic 😭 pieniadze?hmmm raz je mam a raz nie ale takie jest zycie , raz nad wozem a raz pod wozem - pieniadze szczescia nie daja a jedynie ulatwiaja i umilaja zycie talent mam - do komplikowania sobie zycia i wpierdalania sie w klopoty i konflikty uroda? rzecz wzgledna , jednemu sie podobasz a drugiemu nie rodzina i rodzenstwo? owszem mam ale , kazdy umoralnia czepia sie , krzyczy i wpieprza sie w moje sprawy wiec nie wiem czy to takie fajne jest :/ WNIOSEK : lepiej nie miec nikogo niz miec i truc sobie nerwy :/

Gość szampon
może i racja!

Gość zutylizuj się

Gość szampon
co to

no jak to co? skonczyc studia, znalezc prace, zaczac wychodzic do pubow, poznawac ludzi... myslisz, ze innym znajomi z nieba spadaja?

Gość dgdgd
jak masz duzo wolnego czasu,to to doskonała okazja,aby znalezc hobby,odkryc talent :)Próbuj wszystkiego. Bez dzieci masz wiecej czasu dla siebie. poza tym to wszystko nie jest takie ważne,mozesz zyc zupelnie inaczej niz inni ludzie,ale i tak byc szczesliwa.Kto powiedział,ze musisz byc piekna,miec dzieci? Ja na przyklad zyje samotnie,ale nauczylam sie sobie radzic :) Poza tym skoro nie masz przyjaciół,musi byc tego jakis powód.Jesli uwazasz,ze po prostu nie pasujesz do ludzi,ktorych znasz,to nie masz sie czym przejmowac.Albo trafisz na właściwych,albo nie-ja na przykład mniej nudze sie sama niż z nimi i wole byc sama niz zadawac sie z osobami których nie lubie i zeby byla to tylko ''znajomosc dla rozrywki''.Może wyjedz za granicę? Zostań wolontariuszką?wtedy nie bedziesz czula,ze marnujesz czas i nikomu nie jestes potrzebna,pomozesz ludziom i moze kogois fajnego poznasz :) Pozdrawiam.

nie moze a napewno i ja sie o tym juz przekonalam : mieszkalam z rodzina i bez niej , kiedy bylo mi lepiej? oczywiscie bez rodziny : zero czepiania sie , wkurwiania , darcia mordy za byle co . nie bylam zakochana ani nikim sie nie inresesowalam- eh,,, to byly czasy, sero wniku , przejmowania sie , wycia po nocach i myslenia o glupotach a teraz ?z budy mnie wyjebali , nie moge spoac po nocach i zyc mi sie nie chce !!! wiec sie ciesz ze nie masz czym sobie glowy zawracac !