Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozemnanietak

Co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość cozemnanietak

Jestem naturalną, wysoką blondynką. Mam 17 lat, kilku przyjaciół, psa. Nie mam chłopaka - i tutaj się zaczynam zastanawiać, czemu tak się dzieje, że żaden facet nie chce być ze mną na poważnie? Mam za sobą kilka nieudanych randek, kilka otrymanych listów miłosnych (jeszcze w gimnazjum,hehe), kilka rozmów telefonicznych z ''potencjalnymi'' i wielkie doświadczenie - jedyne - w trzymaniu za rękę ''niedoszłego''... Ale dlaczego tak jest? Po kilku rozmowach wychodzi na jaw,że faceci odpuszczają ''podryw'' bo słucham "wiejskiej'' ich zdaniem muzyki (ja nie wiem co jest wiejskiego w kulcie, dżemie, i pochodnych) oraz to że za dużo filozofuję.. Czy to jest wada??? Faceci z którymi ''próbowałam'' byli bardzo inteligentni i wygadani. A jednak często kończyło się własnie takimi slowami. Jak sie zmienic??? Warto sie zmienic?

Gość mam dzień dobroci
myślę, że mogą ich odpychać te stosunki oralne z psem. Zaprzestaj tego, albo się nie chwal przynajmniej

Gość skruszona.22
ee co aie przejmujesz. jak masz psa to ejst spoko,

Gość cozemnanietak
z tym psem to tak dla podniesienia dramatyzmu sytuacji było. jak narazie dostaje ode mnie co najwyżej karmę :)

Gość cozemnanietak
może i młoda. ale zobacz. w nastepnym roku bede w klasie maturalnej, studniowka, te sprawy, dziewczyny po kilku zwiazkach - ok, moze malo istotnych z puntu widzenia calego doroslego zycia - ale jednak! a ja co najwyzej moge sobie powspominac jak mnie chlopak na spacer wieczorem zabral.. kanał .. ;/

Gość xxx słodziutka_21
he pewnie myślisz ze jak wszystkie twoje kumpel maja chłopaków to ty tez musisz?? nie prawda młoda ciesz się życiem póki możesz i nie mam powodów do zmartwień lepiej narazie być singlem niż zmarnować sobie życie prze jakiegoś głupka:):)

Ws\ytsko z Toba w porządku! Nie w porządku z tymi 17 latkami które mają już za sobą tak jak powiedziałaś kilka nieudanych związków. Tu bym się zaczeła zastanawiać. Nie masz czego żałować!