Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia0000

jak czesto stosować sok z cytryny na wągry?

Polecane posty

Gość niunia0000

bo ja wyprubowalam wczorej i troche one zbladly dzis rano i wieczorem i sa naprawde nie widozne. ale niewiem czy to nie szkodliwe tak 2 razy dziennie? jest ktos kto to stosuje i jak często? prosze o wypowiedzi za bledy ortog. przepraszam

wiadomo ze moze podraznic wiec jak zobaczysz zaczerwienienie lub pieczenie to odstaw na jakis czas Chociaz jak bedziesz stossowac male stezenia to nawet dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzic:)

Gość niunia0000
nie mam podraznienia ale piecze mnie zawsze przez jakis czas po zastosowaniu bo moze za mocno przecieram wacikiem nasaczonym cytryna powinam moze delikatniej. sama juz nie wiem. dzieki za rade przestane stosowac przez pare dni i zobacze. ale czy one nie zrobia sie znowu czarne? bo teraz to mi zbladly. zaczelam nawet chodzic na solarium by sie mniej rzucaly

a rozcieńczasz ten sok? najlepiej zamocz wacik w wodzie mineralnej i nakap troszke soku Nie przecieraj mocno bo bedziesz miala podraznienia wystarczy ze bedzie przykladac tej wacik i delikatnie przyciskac Wystarczy Ci fluid zeby je zakryc solarium za bardzo szkodliwe i wysuszajace

Gość niunia0000
no juz mam lekko podrazniona wokul nosa. a fluidunie stosuje bo nie lubie sie tapetowac ochydnie to wyglada moim zdaniem wole co 2 tyg. solarium