Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobranocka sie skonczyla

po czym poznac ze facet zdradza????

Polecane posty

w moim malzenstwie dzieja sie dziwne rzeczy. niewiem moze ja sie czepiam ale jakos przez 8 lat zylam w spokoju az tu nagle bach! intiucja zaczela mi podpowiadac ze on mnie zdradza:( niewiem skad mam takie podejrzenia, ale do tego doszly nawet sny w ktorych on mnie zdradza... powiedzcie czy ja oszalalam czy on naprawde cos ma na sumieniu . Czy moja intuicja mnie zawodzi?

wieczorem nalej wody do wanny. jezeli facet w niej zanurzony bedzie mial jaja na wierzchu p-ływające to znaczy , że zdradza. bo wor pustry oprózniony. a jezeli pełny to jajki beda pływały do dna.

Ja jak tam miałam (wprawdzie nie z mężem, ale z chłopakiem) to się okazało, że słusznie... Jakoś tak czułam wewnętrzny niepokój i coś mi mówiło, że on mnie zdradza... Ale może po prostu go o to zapytaj? Może zaczął chować się do toalety z komórką, okłamywać Cię? Możesz do niego zadzwonić o każdej porze i odbiera czy coś kręci? Czy po prostu jest jak dawniej tylko te Twoje przeczucia?

wiecie ja sie naprawde dlugo zastanwialam nad tym wszytskim i czasem lapie sie na tym ze jestem zla na niego ot tak bez powodu i niewiem dlaczego ale wydaje mi sie ze on patrzy tak inaczej na nasza kolezanke. Co sie dzieje??

Bóg rozdając prezenty, dał facetom możliwość sikania na stojąco, a kobietom wielokrotne orgazmy i babską intuicję. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Gość notoryczny zdrajca
pewnie po tym że mu pała śledziem wali

bmblondyn Bóg rozdając prezenty, dał facetom możliwość sikania na stojąco, a kobietom wielokrotne orgazmy i babską intuicję. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Tako rzecze Zaratustra. Nietzsche; Myśli. Pascal Powtarzasz się chłopcze.

Gość nobell
Czasami sny się sprawdzają, ale to nie dowód na zdradę męża.

poznasz po uszach, jak ma zielone, to zdradził, a jak białe lub czerwone, to NIE.