Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slav

guzek na sferach intymnych

Polecane posty

Gość slav

Witam, prosze o pomoc Moja dziewczyna ma guzek w "tamtych rejonach" jest on bolesny i wydaje sie ze stopniowo sie powieksza, nie widac zadnego zaczerwienienia, czy moze ktos doradzic co to moze byc i jak najlepiej na to zareagowac, udac sie jak najszybciej do lekarza?? Dziekuje za wszelka pomoc

Gość MEZATKAPAULA
idzcie do lekarza my niestety nie wiemy gdzie ten guzek twardy czy miekki ale jesli ją boli to idzcie jak najszybciej. Nie musi byc to nic groźnego ejstem dobrej mysli:)

Gość minbli
hmmm ja powiem tak(moze to i glupie) ale...tez miałam cos takiego , tez cholernie bolało,byłam u lekarza i sie zapytał czy czasem na nartach nie jezdze ze możliwe ze od orczyka..i po paru dniach zeszlo:P

Gość taki sobie guzek
to pewnie jest zwykla krostka ropna, biala. mozna wycisnac np. podczas kapieli w wannie, kiedy skora bedzie miekka wiec bedzie mniej bolalo i koniecznie potem zdezynfekowac. mialam tak ze 2-3 razy w zyciu, ta krostka byla od wewnatrz wargi.

Gość może to czyrak
rodzaj bolącej krostki - poczej=kajcie jak odpowiednio urośnie i dojrzeje, zmiekczcie skórę i wyciśnijcie +odkazić - to wersja dla odważnych ja pozłabym do ginekologa i zapytała co to jest, jak czyrak to lekarz kiedyś mi spryskał wargę płynem znieczulającym i to wydusił i po sprawie jeśzcze raz pamiętajcie o odkażeniu bo zostanie blizna!!!!