Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

UWAGA!!!!! pomagam , doradzam pocieszam prosze o blogowanie na mojej stronie ,

Polecane posty

Od 10miesięcy jestem z facetem, a od 7 mieszkamy razem. Wszystko bardzo szybko się potoczyło.Było by wspaniale,gdyby nie fakt,że brakuje mi czasów kiedy mieszkaliśmy osobno. Z utęsknieniem czekałam na spotkanie,on pisał do mnie dziesiątki smsów dziennie,miłe niespodzianki.Do tego seks...mogliśmy robić to nawet do całą noc,następnie 2godziny snu i do pracy/uczelnię. Wszystko było spontaniczne,nawet jak mnie odprowadzał to potrafił "rzucić" się i namiętnie całować. Teraz... raz dziennie seks,do tego krótko,nie dba o grę wstępną i tylko ciągle pytanie co na obiad. Oczywiście mowi mi,że mnie kocha i bla bla bla... ale nic poza tym. Nudzi mnie to... Jak mam zachęcić go abyśmy znowu mogli się kochać wszędzie i o każdej porze? Co robię nie tak,że nie jest już tak jak kiedys? proszę was o rady, bo jestem zrozpaczona

No cuż balio popreostu przestałaś mu się podobać to normalne więc nie oczekuj żę ten sam pan będzie cię jesz cze kiedyś tak samo porządał poguć się z tym i ciesz się ze kotłujecie się jeszcze raz dziennie uwież że i to nie potrwa już długo i w końcu do sobie spokuj to normalne głowa do góry i do przodu pozdrawiam Balio

Komu pomódz kogo wyrwać z beznadziei żywota ludzkiego czasem prawda boli ale lepiej bolesna prawda niż słodkie kłamstewko ja stawiam na skuteczność

Gość 2523f32r23r
Wczoraj wieczorem poczułem bardzo silny ból łydki. Trwał około minuty i gdy ustąpił w odległości około 20cm od kostki pojawiło się wybrzuszenie. Od tego czasu mam problem z chodzeniem, trochę kuleję, czasami odczuwam mrowienie łydki i ciągły ból tej części ciała. Podejrzewam, że w wyniku skurczu zerwałem więzadła stawu. Czy z czasem wszystko wróci do normy, na razie smaruję łydkę maścią rozgrzewającą czy to pomorze? Do lekarza raczej nie pójdę, ponieważ mam dopiero 14 lat, a przychodnia jest za daleko.