Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.M.W.

Mam 25 lat i nie chcę nigdy mieć dziewczyny

Polecane posty

Też myślę że dziewczyny to wredne suki od których trzeba się trzymać z daleka I może jakaś garstka jest ok ale nie ma co ryzykować

Ja mam lat 21 i też nigdy nie chcę mieć dziewczyny :P

Gość azker
lepiej po 40 nie zakladaj rodziny , bo potem dzieci beda ci miec za zle , ze ojciec im umrze gdy nawet 18 lat nie ukonczą . Dzieci to do 30-33 roku zycia warto miec .

Gość azker
ja wole byc sam . KObiety nadaja sie tylko do lozka , bo umysl maja brudny i nie chcialbym miec z nimi nic do czynienia.

Gość do Autora.........
Pewnie macie zle doswiadczenia z kobietami i wierze, ze macie dosyc. Myslicie, ze kobiety maja latwiej? Po dwoch stronach plci sa ludzie, ktorzy bawia sie uczuciami, sa egoistami i nie licza sie z innymi osobami. To jakim sie jest czlowiekim nie jest zalezne od plci. Zgadzam sie z jednym. Ludzi o szlachetnym sercu jest coraz mniej.

Gość azker
dziewczyne do lozka latwo znalezc , a ja nie chce kogos do lozka kogo nie kocham.

Gość do Autora.........
azker a Ty swoim podejscie do kobiet "produkujesz" wlasnie te zle kobiety, ktore po takim traktowaniu nie maja ochoty by zaoferowac kolejnemu facetowi swoje, serce i dusze, byc czula i troskliwa partnerka, dajaca cala siebie w pelni. A potem piszesz, ze kobiety sa wredne. Tworzysz bledne kolo i nakrecasz ta machine popapranstwa emocjonalnego.

A czy mężczyźni nie "lecą" w pierwszej kolejności na piękne/seksowne kobiety? Nie zawsze zwracając przy tym uwagę na ich inteligencję/charakter?

Gość mateusz......
tak bo kobiety sa głupiutkie, czyli zachowuja sie ak jakby im cos w głowie brakowało, ie kazde ale zadna niema pełnego rozumu. jedna leci na kase, druga jest uległa jak widzi swój ideał, np, blond, niebieskie oczy, wlosy na gelu.. wiem o tym bo mam siostre i ona mi o wszystkim mówi, o rozmowach z przyjaciółkami i wogule, ja ją wysłuchuje bo prubuje pojąć sens ich myslenia ale tego nieda sie pojąć. trudno. kobieta jest skomplikowana, wkoncu powstała z ramienia męszczyzne wiec do stup nam niedorastają. jedyna ich zaleta to pięknosc którą moga zniewolic faceta.

Gość nommm
cholera kolejni głupi faceci poczytajcie sobie może dla odmiany tematy gdzie to biedne kobiety cierpią przez popaprańców!!! są popaprane kobiety i są popaprani mężczyźni! są kobiety lecące na przystojniaków i są faceci lecący na ładne dziewczyny (a kto im ma to za złe). są faceci w porządku i są kobiety w porządku. każdy ma też jakiś bagaż doświadczeń, Ty masz zły, ale nie obarczaj za to winą wszystkich kobiet generalnie. p.s. wiesz co to autosugestia? samospełniające sie proroctwo? poczytaj, we łbie Ci sie rozjaśni. pozdrawiam

Gość Ktoś.
Zaangażowanie w zwiazku ma byc niby po połowie tylko z tego co widze to facet ma sie starać wiecej pracować na kobiete uatrakcyjniać każdy dzień a kobieta w takim razie co ma robic? rozkładać nogi i trwonic pienądze... Bezsensu troche. Autor pisze , że nie chce mieć dziewczyny bo tak prawde mówiąc czy warto ją mieć...

I dlatego później widząc parę na ulicy zadajesz sobie w duchu pytanie: "Co on/a robi z takim pasztetem?!" :P :D

Gość nigdy nei miałem i mieć
dZiewczyny Nie bĘdę bo nie jestem atrakcyjny. WIęc związku nigdy a przelotnych znajomości tym bardziej nie

Gość nommm
koorwa mateusz "kobieta jest skomplikowana, wkoncu powstała z ramienia męszczyzne wiec do stup nam niedorastają. jedyna ich zaleta to pięknosc którą moga zniewolic faceta." ty za to swoim światłym umysłem i szerokim spojrzeniem na sprawę powalasz. Zazdrośniku niejedna laska przewyższa cię intelektem o głowę i nie możesz tego znieść. p.s. z żebra

Gość mateusz......
oczywiscie są kobiety uczuciowe i wogule, ale od takich trzymam sie z daleko bo niechce zmieniac swojego życia, moze kiedys tam. ale takich jest coraz mniej, zeby niebylo to faceci nie sa idealni, niektorzy to totalni kretyni i ślepcy i wogule. niemiejcie do mnie jakis ale, poprostu muwie to co mysle i to co wiem z doswiadczen. Nieche niczego zmieniac. ale oczywiscie czesto mysle jakby to bylo gdbym mial żone, dziewczyne itd. jak macie kase to wydawajcie je na kobiety jesli chcecie, bo one to lubią, rózne prezenty, lubią byc dowartosciowywane i kochane. ale ja wybieram swoje zycie ktore mam.

Gość nenssaa
ja nie rozumiem jak facet w wieku 25 lat może nie chcieć mieć przy sobie kobiety, która będzie mu zawsze sprzyjać, będzi ejego przyjaciólką, kucharką, kochanką i mamą dla jego dzieci? ja to sobie własnie tak wyobrażąm, ż ejak taki "singiel" wraca po pracy do domu, a tam zimno, głucho i ciemno, nie pachnie obiadem, nie czuć zapachu kobiecych perfum, nie słychąc jej śpiewu, to to musi być straszne. Chociaż jak sie taki przyzwyczaił to sytucaja opisana powyżej moze go nawet przestraszyć....

Gość nommm
poza tym styl i ortografia... pożal się Boże

Jest takie stare powiedzenie "każda potwora znajdzie swego amatora". Więc uszy do góry :P

Gość do Autora.........
mateusz nie masz pojecia o kobietach i o tym co jest dla nich wazne. Podkreslam o KOBIETACH a nie o dziewczynkach.

Gość aaaaaaab
" ja nie rozumiem jak facet w wieku 25 lat może nie chcieć mieć przy sobie kobiety, która będzie mu zawsze sprzyjać, będzi ejego przyjaciólką, kucharką, kochanką i mamą dla jego dzieci? " bo zdaje sobie sprawę że i tak z żadną sie nie uda/żadna na niego nie poleci/jest zbyt kiepski/etc i się z tym pogodził takie skomplikowane?

Gość aaaaaaab
Jarek_84 a gdzie "Kobiety to dzifffki"?

Gość nenssaa
i nie rozumiem jeszcze dlaczego tak kalkulujecie aż żeście wymyślil, ze kobieta wam sie nie opłaca.... kobieta daje przede wsyztskim dużo ciepła, łagodzi emocje, jak tak myśle, nawet jesli zachowuje sie irracjonalnie i sama ma huśtawki nastrojów, nawet wtedy....

Gość nommm
mój wujek jest po 40, jest starym kawalerem, mieszka z rodzicami i wywołuje ciągle awantury. ostatnio z tej samotności wdał się w romans z mężatką. przeżyć całe życie bez dziewczyny, żony... ilez w końcu można męczyć rączkę? chodzić do prostytutek? zmieniać głupie kochanki? potem i tak żadna juz nie będzie chciała. przyjaciele odsuną się trochę mając własne życie, własne rodziny, zony, dzieci, plany na przyszłość a Wy? dla kogo będziecie żyć? komu będziecie sprawiać radość? nigdy nie usłyszycie radosnego szczebiotu własnych dzieci...zarobicie kasę i kupicie sobie nowe meble, które będziecie oglądać siedząc sami w domu w poczuciu bezsensu... umrzecie w samotności, patrząc na szczęście innych i będąc zawsze z boku :( smutne to, smutne...

Gość aaaaaaab
"własne rodziny, zony, dzieci, plany na przyszłość" żadne z tych nigdy nie będzie mnei dotyczyć "nigdy nie usłyszycie radosnego szczebiotu własnych dzieci" to chyba dobrze bo nei przekażę złego DNA "zarobicie kasę" mało prawdopodobne " kupicie sobie nowe meble" i "będziecie oglądać siedząc sami w" nie lubię mebli na to to mogła wpaść tylko kobieta :D kupować meble dla oglądania :D meble sie kupuje dla funkcji i niczego innego