Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawlox

Stopy mojej dziewczyny - skrywana tajemnica

Polecane posty

Gość Pawlox

Czasami moja dziewczyna nocuje u mnie w domu,zawsze i w każdej sytuacji ona ma założone skarpetki czy to jest w chwili wiecie jakiej czy np.do spania,nigdy ich nie zdejmuje ale nie zwracałem na to tak szczególnej uwagi ,w ten miniony weekend spała ja już wstałem i zobaczyłem ,że zsunęły jej się skarpetki i zobaczyłem ... Co sądzicie o jej stopach ? http://img205.imageshack.us/my.php?image=1269582dv6.jpg

Gość moze sie jej
poca jak caly czas w skarpetuchach lazi, niech da im odpoczac;/ i niech o nie troche zadba:D moze kup jej jakis fajny zestawik do pielegnacji:D ps. ja uwielbial sie ocierac stopami o mojego misia:D w skarpetuchach nie byloby takiej frajdy:(

Gość jajkoniespodzianka
o jej stopach sadzimy, ze jestes ostro zryty! panna spi, a ten cyka fotki jej stop i wstawia na kafeterie;p gruuubo :D

Gość Pawlox
jaki zestaw do pielęgnacji kupić ? może coś doradzicie ? niedługo ma urodziny to może być fajny prezent i pewnie jej się przyda i będzie dbać o stopy

Sądzę, że skoro się ich wstydzi, nie będzie to dobry pomysł, bo może sprawić jej przykrość.

jaki zestaw do pielęgnacji kupić ? Są takie zestawy do pielęgnacji stóp, razem z maścią na hemoroidy i środkiem na łuszczycę, jak znajdę, to podeślę linka. To byłby niezły prezent.

hahaha nie no...troche brzydkie ma te stopy...widac ze ona i pumeks sie nie lubia ;) przydalby sie porzadny peeling i jakis fajny krem nawilzajacy :)

też tak miałam i mam. nikomu nie pkazuję stóp. moj nie widział ich dwa lata. ci co mogą widziec to moja siostra i mój (teraz już) nie noszę sandałków ani innych butów pokazujących stopy. takie moje dziwactwo. stopy mam maluskie(35) bardzo zadbane, drobne, do tego podobno sliczne paluszKi (zdanie siostry i mojego). no coz.

teraz dopiero mi sie zdjecie zaladowalo. kup jej paper scierny:O jeslli ma po prostu cos, ze nie moze miec ich ,,niedrapiacych'', to sie nie dziwie , ze nie pokazuje, jesli ma joba jak ja, to trzeba to scierpiec. moim zdaniem to jest dolegliwosc nr 1.

Gość zdarza sie
no co? opalila je - na szaro:)

Gość Brzęczyszczykiewiczowa
pewnie kubusie pije i stąd takie pomarańczowe stopy :-p

Gość to hobbit jest

Gość sa tragiczne
:o

Gość sdjoisdohoih
kurwa,pawel,jak mogles....!!!!!!!! oczywiscie nie musze ci mowic,ze nasza znajomosc jest juz zakonczona? jaki cham,nie moge!!!!!

Gość wodnik ten sam
wow

Gość zdzichuuuuuuuu
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Ja tak miałam
.. skóra mi schodziła z nóg i musiałam zakładać skarpety na noc bo mnie wkur...wiały:p To tak drapie dziwnie itd.. kurde..;d brr... dobrze, że już tak nie mam... niech sobie jakimś kremem natłuszczającym smaruje.. Albo coś.. Spokooojnie:)

Gość franek kaktus
nastewpnym razem jak bedzie spac to zrob jej zdjecie tzy-tzów i tzipska :D Oczywiście zdjęcia wstaw na kafe :D

Gość 6y56u65u6
a może je po prostu w stopy wiecznie zimno, mam koleżankę którą non stop w skarpetkach. stopy ma ładne ale takie ma wspaniałe krążenie że stopy są non stop zimne.

Gość ogolnie to
ma brzydkie te stpy...takie wielkie, brzydkie jakby po polu latala w nich za plugiem. ble

Gość sasasas
ma długiego palca tego drugiego

nie no, śmiać mi się chcę na myśl, że koleś robi zdjęcia stóp swojej dziewczyny i daje na kafe:D ma normalne stopy, trochę zniszczone, ale przecież to nie grzyb albo jakaś tajna choroba.. i nie radzę kupować takiego zestawu. ja bym sie obraziła;)

Gość Bon Appetitt
fajne stopeczki