Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistak

co to za dziwny objaw??????

Polecane posty

Gość mistak

Witam jestem w 24dc. Za 5 dni powinnam dostac @, ale ostatnio bardzo bolą mnie jajniki i czuje taki ciągnięcie w dół, aż mnie czasem bolą pachwiny...nigdy tak nie miałam, czyżby to upragnione dzieciątko ....???? miał tak ktoś ??

Gość dffff
tak, to na pewno dzieciatko, siedzi ci w pachwinie i ciagnie, wez je wloz do macicy lepiej

Gość MEZATKAPAULA
Mistak ta dfff to jakas suka podszywająca sie.... Nie zwracaj uwagui

Gość mistak
Dzięki za ostrzeżenie - takie sfrustrowane kobiety przelewające swoje żalę w formie agresji to trzeba ignorować, a nie wdawać się w dyskuję z nimi, nie warto tracić nerwów, bo jak wiadomo złość piękności szkodzi, a przyszłym mamom to szkodzi z nawiązką :) pozdrawiam

Gość mistak
mezatkapaula - oby, oby :) i dziękuję za odpowiedź :)

wlasnie tak jak nam:) Mam te same objawy co ja. I jeszcze mam taki biały śluz do tego wszystkiego. Boli macica zwl;aszcza przy wstawaniu wczesniej bolały mnie jajniki. Meczy mnie to juz od jakis 4 dni. A NIEUPRAGNIONA @ dopiero za jakies 10dni. No nic modle sie o malenstwo u ciebie tak samo:) a ta dfff no wlasnie...... żenujące ale cóż posmiac sie mozna z idootki chociaz:)

Gość mistak
Dokładnie :) mnie też najbardziej boli przy wstawaniu właśnie hmmm... :) a co do białego śluzu to tez go u siebie obserwuję, ale nie jest go aż tak dużo , ale z tego co się orientuję to z tym śluzem to sprawa indywidualna, ja np. podczas dni płodnych nie mam go zbyt wiele. Jest go na tyle, że mogę stwierdzić, że akurat mam dni płodne, a inne kobiety mają go np. bardzo dużo, tak też może być w ciąży. W każdym bądź razie w początkowym okresie ciąży śluz zazwyczaj wygląda właśnie tak jak u Ciebie :) więc to może właśnie to, czego Ci serdecznie życzę :)

Dziekuje ci bardzo jesli bedziesz cokolwiek wiedziala na 100% napisz tu od razu:))) Bardzo bede szczesliwa jak za 5 dni @nie przyjdzie do Ciebie zrobisz tescik i zobaczysz dwie piekne krechy:) Ja 5dni pozniej tez zrobie i mam nadzieje ze razem bedziemy sie cieszyc;* Juz wrzucam temat do MOICH TEMATOW i bede sledzic poczynania. Ale trzymam kciuki kochana bedzie dooobrzee :) Ja jestem pelna nadziei!

Gość mistak
Na pewno dam znać :) mam, nadzieje, że będą to 2 krechy :) Pozdrawiam ciepło :)

Gość mistak
paula ...zrobilam w sobote bo sie niesamowicie przeziebilam,...goraczka 39 z kreskami, wiec musialam wiedziec cczy jestem w ciazy ..test negatywny, wiec lyknelam coldrex , potem aspiryne ,,,,ale @ dalej nie ma. dzis moj 29 dc,

Gość
Jak kiedyś miałam okres, śniło mi się, że jestem w ciąży, jak się obudziłam, cieszyłam się,że to jest sen:)