Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisienka_czereśniowa

kocham moją Babcię-

Polecane posty

kocham i założyłam dla niej ten topik;) Kochanej Babci dziękuję za: -miłość i troskę -opiekę -wszystkie dobre rady (nawet jak się nie stosuję;) -przepyszne ciasta które piecze - kosmetyczne sztuczki których mnie nauczyła ❤️❤️ a Wy za co kochacie wasze Babcie?

Gość blondyneczka uk
a ja kocham swoje obie babcie, pozdrawiam :)

Gość zrozpaczona *****
moja zmarła we wrześniu .........a z nią caly mój świat ........

podzielić się może i mogę:) wiadomo-przepisy na świetne domowe maseczki-np drożdzowa na krostki,z ugotownego ziemniaka i mleka na odświeżenie buzi płukanki cytrynowo-rumiankowe na wzmocnienie włosów :) i wieele innych

Gość kjhfvsakhd
NIestety nie mam już Babć :-(. Cudowne, kochane osoby.

Gość gfdffdgfdf
czerwona porzeczko - jak to?

odkąd siegam pamiecią zawsze byłam tą gorszą, brat brała zawsze na wakacje, zawsze z nim rozmawiała przez telefon, przesyłała mu pieniadze, ze to on podobny do tatusia (choc wszyscy inni mowili ze ja ) jakbym nie istniała ;) ostatnio jak bylismy w odwiedziny, ja pierwszy raz od wielu lat to sobie stałam i nie wiedziałam co począc z sobą gdy ona wszytskich przytulała dopiero pozniej zdziwiona czemu tak stoję.. wole sie trzymac od niej z daleka Słyszałam ze nie raz kogoś pobiła np synową, jednej wnuczce czyli mojej kuzynce wmawia ze ona nie jest jej wnuczką ! bo zauwazyła podobienstwo do sasiada! ten typ tak ma;)

Gość dzien babci
kocham moje Babcie❤️ niech im ziemia lekka bedzie:(

nie pojmuje jak niektre babcie moga faworyzowac jednego z wnukow?Czy nie pojmuja ze temu drugiemu moze byc przykro?to okropne :o

a ja kocham swoją babcię za: - to, że jest prawdziwą damą - to, że nienawidzi ojca dyrektora, mocherów i radia maryja - to, że mogę z nią pogadac o wszystkim, nawet o seksie ;) - to, że mogę z nią iść pod rękę i jestem z tego dumna :) - to, że jest ! :)