Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqefwqfwe

co zrobic, ze ktos poczuł, ze nim gardzę i ze mam go głeboko gdzies/?

Polecane posty

Gość wqefwqfwe

no własnie ktos kto mnie kiedys skrzywdził, co zorbic, zeby zauwazył, ze nim gardze , ze mam go w głebokim powazaniu, ze mam go w d...

Gość semmi
Skoro było to kiedyś, to po co rozdrapujesz? Daj sobie spokój...

Gość wqefwqfwe
dlatego, ze tamta osoba wciaz o mnei opowiada, nawet moim znajomym roznosi ploty,

Gość Brzęczyszczykiewiczowa
no właśnie olej go :-p

Gość wqefwqfwe
pain, ale tamta osoba mysli i jest pewna jak to od kogos znajomego usłyszałam"ze ja nadal rozmamietuje i ze na bank ciagle o tym rozprawiam'", chciałabym w jakis sposob dac tej osobie do zrozumienia, ze mam ja naprawde TOTALNIE W D,...TAK OSTENTACYJNIE!TYLKO JAK?

Gość Marusiaa
Olej!!! Ignorancja boli najbardziej... wszystkie sposoby i sztuczki powodują ze wyjdziesz na załosna osobę! Żyj swoim zyciem i pokaz, ze jestes szczesliwa :) To troche trudne gdy serce sie rozdarlo ale mozna. Ja opanowalam to do perfekcji moj byly jak idzie ze swoją nowa Niunia to nie ma sily zeby sie nie odwrocił!

Gość wqefwqfwe
olewam, ale to nic nie daje, bo tamta osoba cały czas o mnie nadaje innym!!!!!!!!!!!ZASTANAWIAM SIE BO MAMY WSPOLNA KOLEZANKE, ONA Z TAMTA SIE LUBI, ALE ZE MNA TEZ...MOZE COS TEJ KOLEZANCE TAKIEGO POWIEDZIEC.,.bo wiadomo,ze tamtej przekaze:)tylko co

Gość wqefwqfwe
MARUSIA A SKAD WIESZ, ZE SIE ORBACA?jak Ty sie nie obracasz?a co idziesz, ze swoim facetem ze sie oglada?

Gość Marusiaa
Wiem bo o dziwo zawsze wpadamy na siebie w najmniej oczekiwanym momencie i dumnie kroczy ze swoją Niuńka przodem wiec widze jak sie odwraca :) ubaw po pachy bo Niunia ma wsciekla minę a ja ślicznego bananka na ustach i głowke wysoko...

ma taka jedna osobe, ktora zrobila mi ze tak powiem świnie....nawet rozpowiadała po znajomych jaka to ona skrzywdzona przezemnie i nie rozumie dlaczego sie do niej nie odzywam;) a ja nic ze spokojem wszystkim tlumaczylam ze mam ja daleko gdzies od 5 lat sie do niej nie odzywam;) a skonczylo sie tym ze ona jest sama jak palec....akurat nie przez ta nasza dawna spraw...tylko poprostu jej charakter zmiji wyszedł na jaw i przy okazji to ze jest bardzo zakompleksiona;) chodziaz zawsze chodzila z głowa w chmurach;) najbardziej bolesne dla czlowieka jest to ze druga osoba traktuje go jak powietrze.....uwierz mi...nie warto wysilac sie na jakiekolwiek zemsty..pokaz ze masz ja dalekow czterech literach i ze jest osoba zbyt mizerna abys sie nia przejmowala

Gość atrakcyjnaLaska2
pain masz swieta racje, olewaj ja

Gość wqefwqfwe
ale ta osoba mysli, ze jej nie olewam

a skad wiesz jak naprawede mysli, moze tylko blefuje przed znajomymi? ty rob swoje, traktuj ja jak powietrze, nie baw sie w zabawy dla obrazalskich 14 latek, badz dorosla, a znajomym powiedz ze nie interesuje ciebie znajomosc z tak dziecinna osoba..

Gość ty głupia idotko
Skoro tak ci na zależy na tym, żeby wiedział co do niego czujesz, to znaczy, że nie masz go w dupie ani go nie olewasz. Z Twoich postów widać wyraźnie, że jesteś emocjonalnie zaangażowana. Zaprzeczając temu tylko się ośmieszasz.

Gość fwqfwefe
nic