Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywonjka

jak bardzo moze byc niedojrzaly 36 latek?

Polecane posty

Gość ywonjka

mam 23 lata a moj narzeczony 36...czasami sie zastanawiam czy tylko on tak ma czy inni faceci po 30tce tez ? potrafi byc strasznie dziecinny, wypytywac sie o swoje ciasteczko ktore zostawil sobie na podwieczorek czy wyklucac sie ze ruszylam pilota albo rzucac telefonem kiedy sie zatnie :O robie z igly widly czy moze po prostu jest niedojrzaly psychicznie/emocjonalnie?

Gość Tragedia 79
A jakim cudem moze byc dojrzaly czlowiek ktory w tym wieku ma mlodsza kobiete???

Gość just a dream
wiek metrykalny nie ma wielewspólnego z dojrzałością

Gość a ja pytam jak niedojrzaly
moze byc 38latek ? bo sie z takim ostatnio spotykałam i powoli stwierdzam ze jesli facet do 30tki sie nie hajtnie to nigdy nie dojrzeje

Gość 13 lat
różnicy przynosi pecha :-p miałam tak a mój facet to dopiero idiota .

Gość ywonjka
tragedia 79 nie generalizuje ale niekotre młodsze kobiety sa mądrzejsze od starszych kobiet ..nie wszystkie ale pewien odsetek napewno. Jego była (33 lata) jest tak popaprana że naprawde trudno uwierzyć że ona ma 30 pare lat...

a znasz kogoś normalnego kto ma 36 lat i jest sam....... a jak to sie stalo ze ten facet byl wolny jak go poznałaś? bo wszytskie przed tobą widziały własnie to co ty teraz zauważasz, zostały z nim? i masz odpowiedz powodzenia ;-)

Gość ywonjka
kurcze 13 lat nie mów tak nawet :P

Gość Tragedia 79
Mlodsze kobiety tak... ale nie faceci, ktorzy maja o tyle lat mlodsze kobiety :( Potem one dojrzewaja psychicznie, a facet stoi w miejscu... w koncu go przeganiaja

Gość ywonjka
facet wyjatkowy-- pewnie masz racje... jego ostatnia kobieta (wlasnie ta 33 letnia) byla rozwodka i byli razem 3 lata ale ona na jakis czas nie chciala sie na stale wiazac , przed nia mial narzeczona ale zerwali podobno poszlo o 'roznice charakterow' ;)

Gość 13 lat
na serio mój związek nie jest jedynym z właśnie taką różnicą który się rozpadł , moi znajomi też nie są już razem .A Ci których znam z różnicą wieku np 9 , 12 lat są ze sobą !Coś się kryje w tej magicznej liczbie :(

Gość ywonjka
no to faktycznie... w sumie może to być 14 lat..zależy w którym miesiącu :P

ywonka, wiem ze łatwo sie mówi, ale rozsądek podpowiada że trzeba by poszukać kogoś innego na towarzysza życia. Po co ci czyjeś 36 letnie dziecko, jak bedziesz chciala mieć swoje to sobie je urodzisz ;-) Tamte odchodziły bo, nie wytrzymaly no to teraz wypadło na ciebie i co zrobisz?

Gość ywonjka
ehh facecie wyjątkowy szkoda że to nie takie proste... ;) pewnie już ten mój 'synek' nie dorośnie... swoją drogą cóż za ironia... to przecież ja powinnam być postrzegana jako bardziej podchodząca pod 'córcie' a tu taka odwrotność.. :P

jesli juz masz swiadomość że coś jest nie haloo to juz jest nieźle. Nie rób nic na siłe, daj sobie czas, pewnego dnia wkurzysz i trzasniesz drzwiamy to będzie koniec albo obudzisz sie rano i stwerdzisz ze nic do niego nie czujesz, zobaczysz sama sie wyleczysz tylko broń boże sie z nie chajtaj ;-)

Gość tyklla
superr tu się nie zgadzam ! najtrwalsze związki rówieśników? a spotkałaś kiedyś babke 36 letnią niedojrzałą bądź opóźnioną emocjonalnie?

Gość tyklla
myślę że chodziło o to że to 23 latka powinna się tak zachowywać a tu wychodzi na to że ona jest bardzo dojrzała.. myślę że gdyby to była normana 23 latka to byliby emocjonalnie rówieśnikami