Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleś-ia

Lublin - odzywać się

Polecane posty

Gość nikt sie nie przyzna
:P

Gość anoli
i ja z okolic lublina ;] a w jakim panstwo wieku?;d bez koloryzowania proszę;d

Gość studiowalam tam
pzdr 🖐️

Gość studiowalam tam
zazdroszczę :( ja już 2 lata po studiach

Jakie miłe powitanie:P:P Ja nie muszę się na razie nigdzie ruszać, choroba mnie dopadła. Już wolałabym chyba wyjść, niż siedzieć tu bezczynnie:o

kafe robi z wszytsiego cenzury :P u nich "o" to "u" ojoj na co chora jestes? m sie znowu nie chce studiowac, dzis taki ciezki gzamin :/

taa, fajnie to potem wychodzi, jak widać na załączonym obrazku:D aa, jakieś wirusy mnie dopadły, przeziębienie, coś z żołądkiem...jak zawsze, co najgorsze, to do mnie przyłazi:D a jaki kierunek?;)

no to witam w klubie:P Ja? Ja się dopiero wybieram na studia(pamiętasz, to jest ten okropny czas, kiedy nie masz pojęcia co robić:o:D)

o, to mlodsza jestes, zakladam ze mature zdajesz w tym roku? :P ja jestem na 1 roku, i wlasnie musze leciec bo zajecia na mnie czekaja i egzamin o 15. bleee....byc oze dopiero w sobote pojawie sie na topicu:( ale moze wczesniej, buziak

To Cię zapewne zaskoczę- jestem jeszcze młodsza- dopiero za rok:P (ale usilnie bym prosiła o nie wypowiadanie-tudzież pisanie- do mnie słowa na "m":o:D) Powodzenia na egzaminie;) [kopniak na szczęście]:P

Gość oliweczkaaaaaa
ja jestem:)

a ja już nie mieszkam; ale uwielbiam to miasto i tęsknię jak dzika; jaka pogoda i co słychać na mieście?

Gość zamilkne na wieki
dzien dobry:D

Pada, śmiedzi spalinami, bystrzyca płynie nadal w tym samym kierunku, korki, zatłoczone trolejbusy, do lekarza sie nie można dostac -jak zwykle, poza tym zero fajnych koncertów, marazm. Ale Lublin to Lublin. Lepszego miasta nie ma.

gorzka, a Ty narzekasz prawdziwie po lubelsku;) najczęściej, jak przyjeżdżam to na jakiś koncert się załapuję (na Strachach byłam w zeszłym roku np.), jak nie w Lublinie samym, to gdzieś w okolicy (np. Maleńczuk z Waglewskim w Janowcu, itp); a najbardziej lubiłam zawsze knajping w Lublinie latem:) do Warszawy niedaleko, to te dwie i pół godziny na fajny koncert warto się przejechać... ale jak mieszkałam, to też się zawsze wkurzałam;)

e tam; ja zimą też wybieram knajping (grzańce w Lublinie niezrównane); a jak to jest z clubbingiem teraz? bo nie bardzo jestem w temacie, gdzie się bywa? jak te czekolady, oranżady, itd? bo to już nie za mnie powstawało wszystko..

Gość zamilkne na wieki
a ja rozpoczynajac studia nienawidzilam tego miejca...a teraz jestem zakochana po uszy i czuje ze to moje miejsce...przynajmniej narazie:P