Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-z-młyna

mam pustke w sercu... brak ważnej części w nim jest mi źle...pogadajcie ze mną

Polecane posty

Gość czarna-z-młyna

kiedyś ktoś zranił mnie tak strasznie, albo jak twierdzi ja jego zranilam:/ że juz nie potrafie kochać... nie potrafie zaufać facetowo, jestem na starcie pełna uprzedzeń i podejrzen jak tylko na faceta spojrze..a jadnoczesnie ciezko mi bez milosci :(

Gość czarna-z-młyna
tylko ze mam jakas blokade w sobie:( boje sie facetów panicznie wrecz...ze zrobia mi coś zlego... szeroko rozumiane stwierdzenie.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
jestem gejem wiec nie zrobie ci krzywdy :)

Gość czarna-z-młyna
np. chce sie ze mna spotkac kolega mojej przyjaciolki jakis ale slabo sie znaja..z imprezy... rozmawialam z nim niby ale boje sie isc...nie potrafie z facetami gadac. macie jakas rade:( ?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
po primo masz racje z tym ze większość facetów to szowinistyczne cioty pomimo tego ze sam jestem facetem to wiem o co tobie chodzi i nie jetem gejem ale kobiety tez nie są lepsze po sekundo nie masz co sie łudzić z miłością według mnie ta sfera życiowa nie istnieje dla osób 3 tak bym to nazwał jak będziesz miała dziecko to je będziesz kochać ale nie faceta który w żaden sposób nie jest spokrewniony statystycznie rzecz biorąc większość malrzenistw jest ze tak powiem fo pa nie na miejscu gdzie nie ma czegoś takiego jak miłość w zgledem osob zwiazku to jest tylkoo taka bezkształtna forma która z biegiem lat zanika