Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buteleczka20

wam tez się tak przydarzyło?

Polecane posty

Witam kobitki czy Wam w ciazy tez dokuczaja nocne skurcze w lydce bo mi juz ostatnie 2 noce taki potworny bol mnie budzi ze szkoda słów nieiwem czy to grozne w pon ide dopiero do lekarza

Gość to nie jest groźne
to się wiąże z niedoborem magnezu chyba o ile dobrze pamiętam:) zapewne lekarz każe Ci łykać jakiś magnez

Gość nie bombonierka
to tylko brak magnezu:)

mi się nie przydarzyło, ale wczoraj o tym czytałam. W ciąży to podobno normalne, ale tam chyba pisali że jest to spowodowane niedoborem żelaza lub uciskiem na naczynia krwionośne czego przyczyną jest rozszerzenie więzadeł w związku z powiększającym się brzuszkiem.

Gość czekam do końca
Mnie jak wczoraj złapał skurcz łydki z rana tak do teraz mam jakby naciągnięte mięśnie. Straszny ból!!! Muszę zakupić właśnie magnez (pani gin powiedziała, że można brać bez obaw całą ciążę) i starać się usprawnić krążenie krwi. Trzymnie nóg w górze nie pomaga. Ma ktoś jakieś sposoby??

Gość mikumiki
polecam aspargin bez recepty, mi lekarz w obu ciazach go zalecal bole jak reka dojal :)

moj gin przepisywał mi aspargin spoko możecie sobie kupic jest bez recety i kosztuje parę groszy