Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluleczka4444

byl ktos w mirabilandii?? pilne

Polecane posty

Gość laluleczka4444

hej wybieram sie na wakacje do włoch z biurem podrozy i chcialamym sie wybrac do tego parku rozrywki, cena wycieczki wynosi 40 euro i zastanawiam sie czy to jest juz za calosc czy bilety na poszczegolne atrakcje trzeba placic sobie samemu??

Gość laluleczka4444
????

Gość laluleczka4444
????

Gość Aleksandra8008
hej bylam ale kilka lat temu moze cos sie zmienilo.... placisz tylko za wstep a reszta jest za friko

Gość laluleczka4444
aha czyli juz na miejscu rezydent pobiera ode mnie ta oplate 40 euro i to juz wszystko tak?? sorki za upierdliwosc a jakie wrazenia??

Gość ... glamour
Też byłam :)Świetny park rozrywki !!! Teraz jest pewnie jeszcze więcej atrakcji :) U nas było tak, że rezydent pobierał od wszystkich opłatę i kupował wejściówki. Rozdał je i wchodziliśmy :) Cały dzień tam spędziłam :) Świetnie wspominam tą wycieczkę :)

Gość jolelol
ale bilet w mirabilandii kosztuje 21 euro bylam rok temu.. placisz za caly dzien i jezdzisz na czym chcesz ile chcesz... dlatego aby sie wyszalec lepiej zajechac tam zaraz po otwarciu i wyjsc jak zamykaja i wziasc jaies ciuchy na zmiane bo sa tam atrakcje wodne, jedyna doplata jest w parku wodnym ale on jest dla dzieci. placi sie 8 euro.

Gość jolelol
znaczy park wodny jest dla dzieci ale placa wszyscy,,