Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koorrneta

czy 6100zł za metr to duzo?

Polecane posty

Gość koorrneta

chodzi o mieszkanie do remontu w bloku, w Warszawie?

jeżeli do remontu to sporo. na Białołece nowe pod klucz są w ofercie od ok. 7100 . ale jeżeli to centrum to nie dużo. i w jakim stopniu zruinowane to lokum. doradz się fachowca od wycen. bo kategoryzacji sporo.

Gość koorrneta
no właśnie ceny maja dużą rozpietość, tu gdzie mieszkam niektórzy chcą 7tys a inni za ładnie zrobione i po 8tys. sobie liczą do zrobienia przedpokój, kuchnia i łazienka, no chyba ze komus nie zależy na glazurze, terakocie i woli sam sobie to zrobić...

Gość ona tylko
a gdzie sa mieszkania w takich cenach? jak gdzies w miare blosko centrum, to cena jest dobra. a co ze laziekna, kuchnia do zrobienia to tez plus. wszytsko urzadzisz wedlug swojego gustu:)

Gość koorrneta
Wawer ale dojazdy są naprawdę dobre i szybkie

Gość jdfhdhfg
poczekaj jeszcze, ceny spadna, jest kryzys

wawer to niezla lokalizacja. jezeli remont nie jest zbyt kosztowny np. do 20 30 tyś to jest to okazja. z tymi cenami to bym tak nie czekal , bo wprawdzie jest kryzys ale i koniuktura u developerów tez na kredyty i budowanie. a jak czegoś malo to droższe.

Gość ona tylko
kolejka sie jezdzi stamtad? w sumie jak ci sie nie spieszy to moze poczekaj. mi tez sie wydaje ,ze mieszkania spadna. rynek wtorny strasznie trzyma ceny, kiedys musza sie obnizyc:P

Gość koorrneta
zalezy mi aby to co mam sprzedać i kupić wieksze, mam upatrzone za 300tys 47m, które stoi od kilku miesięcy puste!!!!!!!! zastanawiam się dlaczego tamtego nikt /chyba/ jeszcze nie kupił mój mąż uważa, ze powinnismy poczekać i wtedy dopłata bedzie mniejsza niż 100tys np 60, 70 tys.

Gość koorrneta
do kolejki jest 800m ale my jeździmy normalnie autobusami...