Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xtravvagunz

jak mozna spedzic razem czas? pomozcie!

Polecane posty

Witam, mam dzis za zadanie zaplanowac wieczor dla mnie i mojego chlopaka. Ale nic mi nie przychodzi dlo glowy. Moze Wy macie jakies pomysly. Od razu napisze, ze propozycje typu kolacja i swiece odpadaja bo to jest poczatek znajomosci nie az tak jeszcze zaawansowanej. Bylo kino juz, bylo ogladanie filmow u mnie w domu. byly lyzwy, byly wyjscia na jedzonko. No naprawde nic mi nie przychodzi do glowy. Gdybyscie troszke pomogli bylam wdzieczna :)

Oglądnąć film, wybrać się na wycieczkę, pójść do jakiejś knajpki na piwo, iść na spacer... może jeszcze coś wymyślę :P

Gość zwss
jak mnie wkurwiaja takie tematy "bylo wyjscie na jedzonko" i co - juz nigdy nie zamierzacie jesc? moze striptease na stacji metra??? pees - jesli to tez juz bylo to naucz sie grac dla niego symfonii beethovena na flecie

Gość zwss
jak cie wkur... to nie musisz sie wypowiadac. proste!! nie pomaga :)

Gość 4874
Hmm możecie urządzić konkurs Ty siadasz na dywanie w odległości mniej więcej metr może półtorej metra on staje na łóżku i wali konia. Jak dochodzi musi sperma dolecieć na Twoją twarz jeśli tak będzie strzela Ci minetkę jeśli nie to zlizuje spermę z podłogi. pozdrawiam miłej zabawy:D Rzeczywiście post dla dzieci

Zagrajcie sobie w jakąś grę towarzyską. Flirt może, cos z netu tez można ściągnąć. Lepiej się poznacie i trochę bardziej się do siebie zbliżycie. :) A jak nie, to w pokera rozbieranego albo na rozkazy zagrajcie :P

Gość Chłopak z ferajny
Obciągnij mu z połykiem 🖐️

Gość osoba_
qwa - to aż takie pustaki jesteście obydwoje, że nie potraficie nic sami wymyśleć ????????? Za rączkę prowadzić was trzeba ? :o