Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolololololololoo

WYRAZCIE SWOJE ZDANIE

Polecane posty

Gość lolololololololoo

na temat dbania o włosy.chodzi mi o to czy bardzo dbam o włosy czy przecietnie. Mam włosy pół długie, troche kręcone, falowane, jestem naturalna ciemna blondynką i mam rozjaśnione włosy pasma, ale nie na biało, naturalny blond. -zazywam tabletki vitapil lub belissa nieustannie od 3 lat -myję włosy codziennie szamponami aptecznymi lub loral, dove, fryctis -niepocieram włosów recznikiem, czekam aż troche podeschnął same -nakładam maseczkę na około godzine poł -zmywam, ręcznik i rozczesuje delikatnie grzebieniem o szerokich ząbkach -nigdy nie uzywam suszarki - prawie suche to nakładam na końcówki cokolwiek, olejek, silkon, odżywke - prostuje grzywkę codziennie - lakieru uzywam mało i co o tym sądzicie???co mogłabym jeszcze zrobic??

Gość chyba dobrze dbasz
ale nie wiem do konca, ta prostownica pewnie powinno sie wyeliminowac, ale bez sensu cos nielegalnego tez trzeba zrobic.

Gość kewgtggg
jak dla mnie to dbasz o wlosy przesadnie. Ja nie mam zniszczonych chociaz nie robie polowy z twoich punktow.

Gość lololololololololololoo
no tak ale ja mam po pierwsze z natury blond z natury kręcone a takie włosy są o wiele bardziej suche i ciensze, a do tego je rozjaśniam.mimo tylu zabiegów koncówki i tak mam przesuszone

Gość mapaeurpy.
nakładanie masweczki na pol godzina to głupota.! trzeba ją mieć tyle, ile pisze na opakowaniu, inaczej włosy sa przeciążone i oklapłe Dłużej nie znaczy lepiej w tym wypadku

Gość lololololololoooo
i tak nie sa przeciązone, one chłoną jak gąbka