Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Jak rozstac sie nie cierpiac...Bez łez

Polecane posty

Gość 4569
Na toksyczny związek jest tylko jedna rada-rozstanie, niestety wiem jakie to trudne odejść, sama próbowałam 4 razy i ciągle wracałam, w końcu to on mnie zostawił...i dziś, po 3 latach jestem mu za to cholernie wdzięczna, teraz wiem,że żyję, wreszcie jest mi dobrze!Aha! i kocham ZNÓW!:):):)

Gość smuuteczek
Anioł,przyjrzyj się jeszcze temu wszystkiemu,zanim zrobicie coś nieodwracalnego...czego nie da się już naprawić....

Gość smuuteczek
Pewnie macie rację,ale z takiej traumy nie wychodzi się bez blizn....:(

nie ma co sie przygnebiac moze teraz mi to z latwoscia powiedziec ale naprawde nie warto trwac w takim zwiazku...strata zycia

Gość smuuteczek
życie itak jest do dupy....

Gość sara332
Nie badzcie naiwne tak jak JA!!! pozdrawiam was dziewczyny. Chcialam opowiedzeic wam po krotce moja historie. Bylam z facetem 3 lata, ale zaczal mnie olewac. Czekalam na niego 3 lata, bo mieszkal w Anglii. Ogolnie to byl zwiazek na telefon, chociaz tez sie widywalismy. Czekalam jak glupia, poprostu sie zakochalam i tyle, on dzwonil do mnie codziennie, przywiazal mnie do siebie emocjonalnie. W maju wrocil do Polski, myslalam, ze cos razem zbudujemy, jednak on jak wrocil to nie spieszylo mu sie do mnie. Wrocil w maju a przyjechal dopiero w lipcu. Ciagle mial wytlumaczenia. A ja glupia czekalam zakochana i go tlumaczylam. Teraz byly swieta, sylwester tez nie znalazl czasu dla mnie. Ostatnio odkrylam, ze pojechal do Anglii na 2 tyg. i tam zamieszkal u swojej kolezanki i laczy ich cos wiecej. N ie moge sobie wybaczyc, ze tyle poswiecilam mu czasu i byl dla mnie najwazniejszy a on mnie tak na koniec potraktowal. Juz nic nie pisze, on zreszta tez. Kontakt sie urwal. Przykre to jest i bardzo to przezylam bo wydawalo mi sie, ze sie rozumiemy i wspieramy wzajemnie i kochamy. Jednak widocznie mi sie tylko tak wydawalo on myslal calkiem inaczej Jak moge sobie z tym poradzic?

Gość gimza
znam te uczucia... niestety... tak to jest jesteśmy tak różne od facetów że często sie angażujemy i myślimy że oni też a tu niestety oni odbierają to inaczej. Jestem w 5-letnim związku i po raz chyba już setny przymierzam sie do rozstania :( wiem to żałosne :( ale tylko ktoś kto już był w podobnej sytuacji zrozumie... ale może tym razem się uda bo na to ze on mnie zostawi nie mam co liczyć (za każdym razem przychodzi, przeprasza, płacze, obiecuje zmianę) i ja mięknę prędzej czy później. Chciałabym żeby to on mnie zostawił bo ułatwił by mi to wszystko no ale cóż... jedyne co mi pozostało to próbować dalej i wydobyć z siebie więcej siły i stanowczości i uporu, bo nie wyobrażam sobie życia z człowiekiem jakim sie stał po tych 5 latach...zakochałam sie w kimś innym ... :(