Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Suda

Obecnie - Rzeczpospolita 3.5, a po wyborach - IV RP

Polecane posty

Gość Tomek Suda

będę głosował na Prawo i Sprawiedliwość :) dość masz nieudolności władzy w walce z kryzysem? denerwują Cię wysokie ceny mieszkań? złościsz się na wysokie podatki? Głosuj tak jak ja :)

po pierwsze my żyjemy w Rzeczypospolitej Polskiej (zobacz sobie jak pisze na stronie tytułowej ustawy zasadniczej) po drugie to PiS zrobił taki bałagan a teraz to sprzątają + jeszcze to że media zrobiły kryzys światowy i stąd wzrost cen

Gość Broń mnie Panie Boże
od tych małych złośliwych frustratów.... w życiu na nich nie zagłosuję, musiałabym mieć amnezję bo tych 2 latach ciągłych afer, sensacji i konferencji prasowych...

A ja na pewno zagłosuję na PIS :) posprzątają w końcu Polskę z komunistów i byłych agentów :)

Gość posprzatają a przy okazji
poobrażają 3/4 narodu!

Mnie nikt nie obraził. Obrażeni są pewnie ci wszyscy donosiciele. Oni zawsze krzyczą najgłosniej.

Gość mirkaaaa
jasne że na PiS.... przeciez nie na nieudacznikow z PO albo jakies SLD.... moj maz tez głosuje na PiS :) podobnie moja rodzina w ogole zauwazylam ze jak ktos ma wyższe wykształcenie t onajczesciej głosuje na PiS..

Gość posprzatają a przy okazji
coś ci się pokiełbasiło totalnie

hmm jestem wykształcony pod względem ekonomicznym i PO o wiele więcej robi dobrego dla gospodarki niż PiS

Gość FACET-MAZ
"wyksztalcony pod wzgledem ekonomicznym" hahahahahahah tak pisza studenciki tych wszystkich "wyzszych szkol smazenia na grillu oraz ekonomii" :D Ja jestem inzynierem po Politechnice Wroclawskiej, moja żona ma wyzsze wyksztalcenie (UJ) i oboje glosujemy na Prawo i Sprawiedliwosc :)

tej jestem po polibudzie we Wrocku :P) konkretnie po informatyce i co? w zyciu na PIS nie zasługuje.... a komunistą i donosicielem raczej też nie jestem, chyba, ze zakładasz, że donosiłam podczas stanu wojennego na opiekunki w żłobku :P

o rany, właśnie znalazłam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3969337 "FACET-MAZ Sprawa wyglada tak: moja malzowina przez ostatni rok przytyla ze 20 pare kg (z 60 kg laski zrobila sie sloniem morskim) i w koncu poszlismy do lekarza ktory nakazal diete. Doslownie z tydzien po wizycie okazalo sie, ze jest w ciazy (bo mimo ze sie spasla to nadal ja pukalem) Na poczatku bylo OK, przestrzegala diety ale po 2 miesiacach wrocilo do starego tzn obzeranie sie Wtedy wkroczylem do akcji bo zdrowie dziecka jest najwazniejsze. Ide odebrac słoniowi morskiemu kij, bo puka w rury morse'm zeby jej sasiad przyniosl hamburgera" widzicie, własnie tacy popaprańcy głosują na PIS.... ehhh

jasne obecnie jakos tak oryginalnie jest . Sz. P. Ziobro do kryminału! a paliwowi mafioso - wspolasy SLDiPO do odznaczenia , awansow i podwyżek diet. ale i tak jest lepiej niż 50 lat temu. wtedy Pan Ziobro by byl z lochach zameczony jako wróg ludu.

tak jest pan niespełniony prawnik Ziobro za namową premiera, zyjącego całe życie na garnuszku mamusi, robił nagonkę w prokuraturze na każdego kto na więcej od minimum socjalnego, nazwyając go mafiozem paliwowym....pewnie tej sfrustrowanej nieprzystosowanej częsci narodu ta wendetta, w kierunku tych, co im sie "udało" był na rekę, na szczęście większość w porę się obudziła i zobaczyła, że jak dobijemy wszystkich przedsiębiorców, to kto będzie robił na te podatki?