Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terapia potrzebna...

Wam tez sie wydaje, ze wszyscy maja lepiej od was??????Powinnam pojsc na terapie

Polecane posty

Gość zwss
jestes przeciwieństwem zws, ktora widzi i porownuje sie do tych, ktorzy maja gorzej. Obie macie zawężony punkt widzenia :D:D:D:D:D masz racje przeciez sa i lepsi i gorsi ode mnie kazdy jest dobry w czym innym niemozliwe, zeby jedna osoba miala najlepiej ze wszystkich otworzylas mi oczy ta wypowiedzia dopiero teraz to dostrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zwss
gdyz? ...'kurwa ludzie' handluje dzialkami :D:D:D

Gość zwss
myslala, ze po kryzysie cos sie ruszylo na rynku

Gość lostka
Dziecinstwo ma wielki wplyw na nasze dorosle zycie , szczeglnie to niezbyt udane, wiec jesli czujesz, ze pewne sprawy sie za toba ciagnia, nie mozesz o nich zapomniec, wciaz o nich rozmyslasz, to moze warto wybrac sie do dobrego psychologa. Przeszlosci nie zmienisz, ale mozesz sie od niej uwolnic...

Gość zwss
w pcimiu? kiedys dorosnie i porowna to z lokalizacjami dzialek, na ktorych hasali jego koledzy ...

Gość zwss
zws, a może Ty zechciałabyć cudną działeczkę? jedyne 600zl za m2 ja zamieszkuje pcim gorny i na pcim dolny przywyklam spogladac z gory :p

Gość zwss
no wlasnie wtedy powinien powrownac sie tez do tych co nie mieli dzialek albo mieli maleńką dzialeczkę w Gaciach Małych to, co proponujesz jest kolejnym zawezeniem :p niech lepiej sie cieszy z czego innego moze dzialka tylko w pcimiu ale za to penis nieco dluzszy niz przecietna albo tez z wdziekiem zabija muchy (kiedy kolegom wychodzi to niezrecznie)?

Gość zwss
wygralas :(:(:( ale byli tez gorsi ode mnie :):):)

Bardzo chcialabym, aby to byla prowokacja, ale nie jest, niestety. Mialam nadzieje, ze ktos potraktuje tu moje problemy powaznie, opisze swoja historie, ktora moze bedzie podobna do mnie i powie jak sobie poradzil...

Gość zwss
opisze swoja historie, ktora moze bedzie podobna do mnie wklej zdjecie :)

Gość zwss
ja dostalam nobla teraz - kiedy dolar tak zle stoi!!!!!!! powiedzialam matce, ze to jej wina - trzeba bylo w ciaze zajsc wczesniej!!! nie umiem sobie z tym poradzic :(

po prostu jestescie zlosliwi i zero w was empatii

wybacz autorko ale jak czytam coś takiego.."Teraz np. chcemy kupic sobie dzialke, by synek mial gdzie hasac latem, i przy okazji tego pojawia sie u mnie takie poczucie krzywdy, ze np. moja znajoma ma dzialke, bo jej ojciec kupil ja 20 lat temu. gdyby moj nie pil i byl zaradny to teraz my nie musielibysmy sie zarzynac finansowo itd...."....to nie ma we mnie za grosz empatii ...zdołalaś mnie jedynie rozbawić :)

jakiej prowokacji??? to co chaialbys przeczytac, by nie uznac tego za prowokacje???? Dlaczego kogos rozsmieszylam tekstem o dzialce??? :-P

co chcialbym przeczytac? hmmm...ze na swiecie zapanowal pokoj i milosc :-) a tak na serio, to nie mam ochoty tlumaczyc ci jak rozpoznaje co jest a co nie jest prowokacja :-)

szkoda ze nie masz ochoty...bo i tak nie umialbys wytlumaczyc... bo moj post nie jest prowokacja :-P naprawde laza za mna mary przeszlosci i tyle... zalkadajac ten temat, chcialam tez sie dowiedziec, czy inni tez tak maja, czy tylko ja jedna.....

nie, nie uwazam, ze jestem durna, tylko mam problemy a to roznica.

Gość kurde ludzie
teraz - kiedy dolar tak zle stoi!!!!!!! zws, przecież dolar stoi teraz świetnie, ostatnio można go było sprzedac za 3,3 chyba w maju 2006 roku.. daj mi tego Nobla:P wiem, wiem.. czepiam się:P