Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET-MAZ

Moja zona nie chce sie własciwie odzywiac w ciazy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

widac ze sa ferie i dzieci wkroczyly na kafeterie... prowokacja i to marna... Nie wiem jaki madry i kochajacy maz tak mowil by na swoja zone , ktora jest w ciazy. I co niby Ty inteligentny, taki dbajacy? .. Owszem trzeba jesc witaminy ale nie mozesz jej zabraniac niczego. Ona ma smaki nie Ty , ale faceci nigdy nie beda rozumiec jak to jest , gdy nosi sie 9 miesiecy pod sercem dziecko , ma sie zachcianki i hormony buzuja. To Ty czlowieku nie dorosles by byc ojcem. Pozatym po co zakladales taki glupi temat. ? Dziecko idz do ksiazek moze sie przez ferie cos podszkolisz.

Gość ppppllo
to na pewno prowokacja, nie mozna być aż takim idiotą!!!

Gość FACET-MAZ
Sorry - ale wy jakies tepe jestescie.... powtorze duzymi literami: LEKARZ uwaga: !!!!!!!!!! LEKARZ!!!!!!!!!!!! NAKAZAL DIETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz sie wam rozjasnilo pod kopulami? a jak nakazuje lekarz, to ona ma sie sluchac a nie zryc jak krowa!!!!

Gość glab w liscie odziany
ciekawa prowokacja :D🖐️

Gość FACET-MAZ
to nie zadna prowokacja, mam serio tak prze..bana sytuacje...

Gość a tak serio
to ona ma cukrzycę czy jak? co było podstawą wypisania diety? Skoro lekarz kazał, a do niej nic nie dociera, to masz rację.

Gość głupi bucu
nie wierzę, ze lekarz nakazał zamykanie lodówki na kłódke i wyrzucanie telefonu :P ..i nie wierzę, ze ciągle głodna i zestresowana kobieta może ci urodzić zdrowe dziecko....

no tak niech żre śmietnik, racja... facet się o nią martwi, a ona nie słucha tylko żre jak krowa. to jest dobre? kobieta w ciązy powinna jesc zdrowo i racjonalnie a nie robic sobie śmietnik z żołądka.

dokladnie predzej urodzi chore dziecko przez to ze chodzi zestresowana przez ciebie niz jakby zjadla pizze,,,a poza tym to lekarz jak by przepisal diete to powiedzialby dlaczego ..a nie tak sobie bez powodu...zeby tobie sprawic przyjemnosc

Gość FACET-MAZ
Sprawa wyglada tak: moja malzowina przez ostatni rok przytyla ze 20 pare kg (z 60 kg laski zrobila sie sloniem morskim) i w koncu poszlismy do lekarza ktory nakazal diete. Doslownie z tydzien po wizycie okazalo sie, ze jest w ciazy (bo mimo ze sie spasla to nadal ja pukalem) Na poczatku bylo OK, przestrzegala diety ale po 2 miesiacach wrocilo do starego tzn obzeranie sie Wtedy wkroczylem do akcji bo zdrowie dziecka jest najwazniejsze

jak bym miala takiego faceta jak ty to tez bym sie obzerala, tak zeby bardzo utyc az by mu sie odechcialo mnie pukac:D pukniej sie w glowe kolego... zona zawsze schudnac moze, tobie niestety rozumu i kultury wypowiedzi juz nie przybedzie...

Gość głupi bucu
czyli dieta była przed ciązą ustalona.... uważam, że powinniście iść do lekarza jeszcze raz i powiedzieć o ciąży ! w ciąży ma się inne zapotrzebowanie kaloryczne, generalnie NIE POWINNO się stosować diet odchudzających podczas ciąży innych związków organizm potrzebuje, ale jesli nadwaga jest spora, to lekarz może zalecić, nieco inna,łagodniejszą dietę! ...dieta to powinna być również skonsultowana z prowadzącym ciązę ginekologiem! ...to co ty robisz to jest terror a nie dbanie o jej zdrowie!

Gość FACET-MAZ
szkoda czasu na gadanie z wami. Ide odebrac słoniowi morskiemu kij, bo puka w rury morse'm zeby jej sasiad przyniosl hamburgera

poza tym od obzerania sie zony dziecku sie nic nie stanie, istnieje jeszcze cos takiego jak bariera lozyskowa, co najwyzej zona utyje no ale to juz jej problem... zakladam ze lekarz zalecil diete nie ze wzgledu na cukrzyce tylko ze wzgledu na otylosc zony...

Gość jesli to nie prowo
to idioto, sam popatrz co napisales! diete lekarz zalecil przec ciąza, teraz tą diete, to mozesz sam stosowac, a nie kobiete w ciazy nekac.

Gość KOBIETA-ŻONA
Ide odebrac słoniowi morskiemu kij, bo puka w rury morse'm zeby jej sasiad przyniosl hamburgera :D na przyszlosc wyprobuje ten sposob:D p.s. dziecko jest sąsiada od hamburgerów a nnie Twoje:D

co nie zmienia faktu ze kobieta w ciązy powinna jesc ZDROWO a nie robic sobie śmietnik z żoładka.

Kurde, ale się uśmiałam, dobry kolo jest. :D Wezwij Greenpeace i będziesz miał po sprawie. :D

Gość głupi bucu
mój lekarz mówiła tak- że w ciązy organizm kobiety traktuje dziecko jako priorytet, to znaczy jeśli ona się będzie źle odzywiała, to do dziecka pójdzie w pierwszej kolejności to co jemu jest potrzebne, więc jak coś to najpierw ona ucierpi na swoim własnym złym odżywianiu....

widzisz dieta byla ustalana przed ciaza...wiec jak juz tak chcesz ja ograniczac to lepiej idz z nia jeszcze raz do lekarza...bo w ciazy jest inne zapotrzebowanie..a wtedy lekarz nie wiedzial o ciazy...poza tym super sie o niej wyrazasz..jakbym miala miec takiego meza wolalabym byc sama do konca zycia

Gość glab w liscie odziany
'szkoda czasu na gadanie z wami. Ide odebrac słoniowi morskiemu kij, bo puka w rury morse'm zeby jej sasiad przyniosl hamburgera' leze :D

Gość wlasnie ze zona to inkubator
mowie to ja - maz z 10 letnim stazem

Gość jestem w ciaży
jeżeli lekarz przepisał diete bo ma zona cukrzyce... to ja jestem za tym ze by tą djete przestrzegać ale jezeli ma nad wage w ciązy to nic ja ważyłam 45 kg pierwsza ciąża przytyłam 29 kg zrzuciłam szybko po porodzie...teraz jestem w ciąży 7 mieśięcy i przytyłam 14 kg bo nie jem słodyczę ale pozwałam sobie na wszystko na co mam ochote....jeżeli ją kochasz to daj jej spokuj lepiej posadż ją na djiete po porodzie a teraz ona ma prawo jeść nawet nie zdrowe zeczy dżiecku nic nie będżie urodzi sie zdrowe...powodzenie

Gość taaa niezdrowe rzeczy to ma
prawo jesc ale jak ktoras napisze, ze wypila lampkę wina to chcecie ją zlinczować hipokrytki!!!!:O

Gość jestem w ciąży
sory nie zauwazyłam kiedy był ten temat napewno twoja żona urodżila juz no i jak dziecko urodzilo sie zdrowe?jak sie czuje mama?

Gość inkkkkkkkkkkka
rany!!!! Mój maż się smieje ze znając mnie to będąx w ciaży będzie latał po czekoladę,śledzie i bitą śmietanę,oraz kapustę kiszoną:) Dokładnie tak odżywiałam sie biorąc tabletki antykoncepcyjne:)

Gość ty zrzucilas po porodzie
ale wiele tak sądzi, że tez im sie uda i objadaja sie na maxa a tu po ciazy nie dosc, że nie schudły to dalej tyją wiec dajcie spokoj z tym nadniernym tyciem w ciazy.

Gość buhahahah
a ja jestem w 6 miesiacu, jem pizze jak mam ochote, chipsy i pije cole jak tylko mam ochote :) z dzidziusiem wszystko jest w porzadku :)