Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisobiejeden

niezaspokojony

Polecane posty

Gość takisobiejeden

jestem wciąz nie zaspokojony...mogłym uprawiac sex chocby 10 razy dziennie.....niestety.... zawsze kiedy rano wstaje dzieńzaczynam od sexu....... czy tez tak macie......czy tez jestescie od sexu uzaleznieni.....

Przykro mi, że tak masz:/ może masz za mało ruchu? Zacznij uprawiać sport coś męczącego znajdź hobby. To potrafi pomóc.

Gość takisobiejeden
tak dla wyjasnieniea; - uprawiam sport,codziennie po południu jestem na basenie i uprawiam bieganie - nie wale konia,przykro mi ze ty musisz to tak czesto robic...a to ze ty tak robisz nie oznacza ze kazdy tak robi....ja uprawiam sexc z kobieta....niestety one nie lubi tak czesto..... - nie korzystam z agencji....

w takim razie musisz poczytać o tym na necie. Są fora gdzie można spytać lekarza o poradę. Pozdro i powodzenia

Gość takisobiejeden
Może wyjaśnieniem będzie fakt że wstrzykuje sobie 3 razy dziennie solidne porcje testosteronu w tyłek bo chce mieć wielkie mięsnie

Gość takisobiejeden
TwojaKochanka..... a Twoj nie jest taki???? szkoda ze moja nie jest taka jak Ty..... :( skad jesteś? moze sie poznanmy i bedziemy wzajemnie uzupełniac swoje braki?

Gość takisobiejeden
tzn ja będę uzupełniał twoje, a ty będziesz mi robiła trzy razy te zastrzyki z testosteronu, bo mnie samemu czasami jest ciężko

Gość takisobiejeden
twojakochanka - ok chetnie pogadam z toba.... bedziez na mailu?