Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx....

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość xxx....

Miałam chłopaka i jestem po rozstaniu z nim juz jakiś czas. Mimo to widujemy się kilka razy w tygodniu i ogólnie zachowujemy się jak para (wiem, że to dziwne, ale on po prostu ma obawy przed zbyt długim związkiem). Obojgu nam pasował taki układ tym bardziej, że niczym się nie różnił od tego co było. Jednak ostatnio coś mnie podkusiło i po raz pierwszy sprawdziłam jego telefon. Znalazłam w nim erotyczne smsy od jego koleżanki, która ma narzeczonego. Na dodatek dziewczyna wysyłała mu swoje zdjęcia w bieliźnie. Oczywiście on twierdzi, że dla niego to nic nie znaczy i te wszystkie smsy to były żarty pisane z nudów. Ku mojemu przerażeniu(jak można być takim idiota) stwierdził, że próbował ją w ten sposób pocieszyć, gdyż dziewczyn miała niby kompleksy wywołane przez jej chlopaka.Między nimi nigdy do niczego nie doszło. Dla wyjaśnienia jesteśmy wszyscy troje już dobrze po dwudziestce. Napiszcie co myślicie o tej sytuacji i jak byście sie zachowali na moim miejscu?

Wy macie uklad, Oni mają układ i być może dziewczyna z narzeczonym mają układ. Nie rozumiem więc co Ciebie dziwi?

Przecież napisałaś , że nie jesteście razem. To taki jakby wolny związek , co nie ? Więc on sobie może pisać z kim chce , robić co chce , tak jak i Ty. Dziwne , że w ogóle się tłumaczył z tego z ma w telu :)

Gość upupupup
Tak tylko, ze oboje ustaliliśmy, że nie będziemy sie zdradzać. I jeżeli jedno z nas chciałoby sie z kims innym spotykać miało poinformować drugiego.

No to juz od ciebie zalezy, jak w biznesie, czy przymykasz oko, czy wyciagasz konsekwencje z nieprzestrzegania kontraktu. Dziewczyno, to naprawde Twoja sprawa jak podejdziesz do tego kontraktu-umowy.

Gość xxx....
Napisałam tu dlatego, że własnie chce poznać opinię innych na temat tej zaistniałej sytuacji.

Ok. ale nie rozumiesz. Sedno tkwi w tym ze sama postepujesz wyrachowanie i nieuczciwie a jednoczesnie zastanawiasz sie na d postepowaniem i uczciwoscia innych wymagajac tego. To jest nielogicznie i niezrozumiale. Natomiast jasne jest ze twkicie w ukladach i to ma swoje przelozenie na wszystkie aspekty waszego zycia, rowniez na stosunki jakie utrzymujecie z innymi ludzmi. A ta dziewczyna wcale nie rozni sie w postepowaniu, co do zasady, od Ciebie, ani ty od niej. Spojdzyj na siebie to ja iswojego chlopaka rowniez zrozumiesz.

Gość xxx....
A niby dlaczego jestem nie uczciwa i wyrachowana???

Gość a ja uważam że to chyba
jakis kretyn, lepiej go zostaw

Dziewczyno,piszesz niedorzecznie.. Nie jesteście razem-macie jakiś tam układ.. Czyli to znaczy że on ma prawo do korespondencji,wymiany zdjęć z kim tylko chce. Nie jesteście formalnie parą,czyli on może robić co chce i z kim chce a Ty nie możesz ingerować w jego życie..